בעיה במייל, מישהו נתקל?

• הוסף לסימניות
התהליך היה מהיר ביותר (בתחילה נתקע קצת בגללנו, בגלל בעיות במדפסת ובסורק שעיכבו אותנו מלשלוח את טופס הניוד ואח"כ חיבור מוטעה מצידנו של כבל למקום הלא מתאים בראוטר) - לא יותר מ-24 שעות עם כל הפאשלות שלנו. כבר שלוש יממות בלי בעיות ב"ה, ויהי רצון שימשיך הלאה...
ואיך זה עכשיו? איך היה במהלך כל החודש?

• הוסף לסימניות
בשבועות האחרונים יש לי בעיה במייל, מתנתק כל הזמן ומופיעה השורה הבאה:
אופס… המערכת נתקלה בבעיה (#001) - יתבצע ניסיון חוזר בעוד 1 ש'… או הודעה דומה עם מספר אחר (אולי #2014?)
או: לא מחובר. החיבור יתבצע בעוד 1 ש'...
גם לי לאחרונה זה קורה הרבה
גם לי יש נטפרי ועבד לי עד היום מצוין
ממש מציק
עברנו לRL וב"ה חדלו הבעיות (דהיינו, חסימה ואיטיות מחרידה באי מייל ובאתרים נוספים).
אנחנו היינו בRL והיה לנו את אותם הבעיות - ניתוקים, בעיות חיבור, איטיות מחרידה - והכי מעצבן זה שאתה עושה הורדה גדולה, נותן לזה לעבוד ובסוך מגלה שהחיבור נותק באמצע... :mad::mad::mad:
דיברנו עם RL והם עשו לנו ריענונים, ובדקנו את כל האפשרויות במשך תקופה ארוכה - עד שבסוף אמר לנו מישהו שזה סך הכול בעיה של הסטיק !!!!
הסטיק יחסית ישן - ויש לו לפעמים ניתוקים בתוך הכרטיס שבפנים, ולכן הוא לא מגיב טוב.
החלפנו סטיק - והכול בא על מקומו בשלום !!!! מהירות, בלי ניתוקים, וכו'.

• הוסף לסימניות
ואיך זה עכשיו? איך היה במהלך כל החודש?
יש לנו 2 מחשבים - נייד ונייח. בנייד היו בהתחלה קצת בעיות של ניתוקים (בנייח בכלל לא), כעת יש לעתים רחוקות התנתקות קצרה (דקה-שתיים) שמסתדרת לבד. מעניין האיטיות והחסימה שכחנו לגמרי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה