בעיה במסך

• הוסף לסימניות
יש לי מסך מדגם SAMSUNG SyncMaster 931B
בעת הדלקת המחשב או אחרי זמן רב שלא נגעתי במחשב, המסך משמיע צפצוף פנימי ונכבה או לחילופין נדלק ונכבה, נדלק ונכבה המון פעמים - אבל ממש - לא סתם ריצוד או הבהוב.
כדי להחזיר אותו לחיים אני לוחצת על לחצן ההדלקה שלו - מכבה ומדליקה לסירוגין עד שהוא נרגע ונדלק נורמלי. זה יכול לקחת כמה דקות טובות.

מבדיקה שערכתי אין בעיה עם הכבלים והחוטים למיניהם אלא הבעיה במסך עצמו.

השאלות שלי אליכם:
א) מה יכולה להיות הבעיה?
ב) האם טכנאי יכול לפתור אותה?
ג) כמה זה עלול לעלות?

מחכה לתשובות בדחיפות, תודה!

• הוסף לסימניות
עם איזה חוט הוא מחובר?
ואילו נסיונות כבר ניסיתם לעשות? לחבר למחשב אחר? לחבר עם חוט אחר?

• הוסף לסימניות
ניתקתי אותו לגמרי מהמחשב וחיברתי עם חוט תקין רק לחשמל וזה עשה את אותם צפצופים.

• הוסף לסימניות
אם יש עדיין אחריות, לא משנה אם אפשר לתקן או לא, הייתי מחליף, אם לא, כדאי לחשוב על עוד כיוונים.

• הוסף לסימניות
תיאור קלאסי של ספק כוח תקול.
עלות תיקון בין 100 ל 300 שח, צריך לפתוח לראות.

• הוסף לסימניות
קניתי אותו יד שניה כך שאין אחריות.
שווה לתקן את זה, נכון? זה נחשב מסך טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;930669:
תיאור קלאסי של ספק כוח תקול.
עלות תיקון בין 100 ל 300 שח, צריך לפתוח לראות.
ואני עדיין אומר, שאם יש אחריות, עדיף חדש מאשר אחד שעבר תיקון.

• הוסף לסימניות
אם יש פה טכנאים מביתר אשמח לקבל הצעת מחיר לתיקון התקלה הנ"ל.
(בערך, אני מבינה שאי אפשר לדעת עד שפותחים ורואים - אבל שיהיה לי מושג).
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה