בעיה במסך?

• הוסף לסימניות
מאז שיש לי את המסך החדש שלי (של דל)
אז הרבה פעמים כשאני עובדת בפוטושופ הוא משחיר ואז מופיעה לי ההודעה הזו של שחזור מסך ולפעמים הוא לא מצליח לשחזר את עצמו ונהיה מסך כחול מצורף התמונות
מה הבעיה?

קבצים מצורפים

• הודעה.jpg
    KB 60.1 · צפיות: 27
  • IMG_0519.JPG
    KB 459.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לעדכן את דרייבר כרטיס המסך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1038451:
לעדכן את דרייבר כרטיס המסך.
דהיינו?
יש לי אפשרות לעשות זאת לבד?

• הוסף לסימניות
כן. למה לא?
איזה כרטיס מסך יש לכם?

• הוסף לסימניות
אני חושבתNVIDIA
(ככה כתוב בהודעה של המחשב)

• הוסף לסימניות
איזה? יש לך את המפרט ל המחשב שלך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1038524:
איזה? יש לך את המפרט ל המחשב שלך?
לא..
יש איזשהיא דרך להגיע לזה?
תודה!!!!!:)

• הוסף לסימניות
תוכנה למציאת דרייברים פה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• תוכנה.jpg
    KB 411 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
Ctrl +s או בקיצור יש שם שמור.
תוריד הכל למחשב, תחלץ, ותתקין, זה יסדר לך הכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה