בעיה במסך

• הוסף לסימניות
חיברתי מסך למחשב ולא עובד על כל המסך רק באמצע.
זה נראה שמשהו לא מוגדר נכון ואני רואה שהכל בסדר בהגדרות חיברתי מסך אחר והכל בסדר
אשמח לקבל עזרה
תודה

• הוסף לסימניות
תנסה לשנות רוזולוציה.
אם לא- צריך לעדכן דרייבר כרטיס מסך.
אם תרצה לקצר תהליכים- תוכל לחבר (אם המחשב והמסך תומכים) עם כבל DVI או HDMI זה אמור לסדר את זה אוטומטית. אם חיברת באחד משני הכבלים הללו ועדיין ישנה בעיה, אז תחזור לאופציות הראשונות.

• הוסף לסימניות
יש לי שני מסכים מחוברים בו זמנית אחד מציון ואחד עם הבעיה הנ"ל שניהם מוגדרים באותו רוזולוציה וכן שניהם מחוברים למחשב אחד עם כאבל
אחד עם סוג כאבל יותר חדש ואחד עם סוג כאבל יותר ישן.

• הוסף לסימניות
האם המסכים הם אחד 16:9 והשני 16:10?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה

הם שני חברות אחרות אחד 24 אינ' ואחד 23.6
יצוין גם כשאני מחבר אותו בנפרד הוא גם עושה בעיות
יש לי כרטיס מסך כזה Nvidia GEFORCE GTX 1050-2G

• הוסף לסימניות
כשאתה מחבר את המסך למחשב אחר הוא גם עושה בעיות?
האם הוא מוגדר (בלחצנים שלו למטה) לא נכון? ניסית לשחק עם הלחצנים?

• הוסף לסימניות
כן בשני מחשבים זה עשה בעיות
ניסית לשחק לא עזר

• הוסף לסימניות
זה מה שכתוב לי במאפיינים סוג מתאם
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti

• הוסף לסימניות
לא ענית האם ניסית לשנות בלחצנים למטה איפה שמשנים את הרוחב של תצוגת המסך.

• הוסף לסימניות
ניסיתי עכשיו לשחק עם זה קצת אני לא כ"כ יודע איפה צריך לבדוק מה מוגדר

• הוסף לסימניות
אכן הייתי צריך להגדיר בהגדרות במסך
תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה