כללי בעיה במעבר מאילוסטרייטור לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
נתקלתי בבעיה מוזרה
אובייקט שיצרתי באילוסטרייטור ע"י 'עקיבה חיה' (מתוך סריקה של איור) - אני לא מצליחה להעתיק ולהדביק אותו באינדיזיין.
זו ההודעה שמתקבלת:

יש לכם עצה למה זה קורה ואיך ניתן להתגבר על זה?
תודה!

קבצים מצורפים

• Screenshot 2014-06-05 12.33.04.png
    KB 92.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לייבא בצורה מסודרת, לא להעביק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mendalle;1283285:
לייבא בצורה מסודרת, לא להעביק

אוביקט וקטורי מרובה נקודות תוקע את קובץ האינדיזיין,
ע"כ לא מומלץ לעשות העתק-הדבק
אלא לייבא ב-file < Place.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;1283292:
אוביקט וקטורי מרובה נקודות תוקע את קובץ האינדיזיין,
ע"כ לא מומלץ לעשות העתק-הדבק
אלא לייבא ב-file < Place.

הקטע שהוא עושה את זה גם על אובייקט פשוט ביותר, לא מרובה נקודות. אנסה לייבא, מקווה שיסתדר. העניין הוא שאני מעדיפה שתישאר לי היכולת לערוך את האובייקט גם באינדיזיין, ושלא יעביר לי כEPS.

• הוסף לסימניות
אוביקטים ממש פשוטים, ברמה של: כוכב, ריבוע, וגם קצת יותר מזה,
זה אמור להעביר בלי בעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה