בעיה..... במקלדת USB מחברת LENOVO

• הוסף לסימניות
יש קיצורי דרך של ווינדוס שלא עובדים,
למשל: 'Ctrl + Alt + חיצים' לא הופכים את שולחן העבודה...

מה עושים??

לא רוצה לוותר על המקלדת הזאת היא מאד נוחה:eek:

• הוסף לסימניות
יש מקש FN במקלדת ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ה F במקלדות הללו צריכים להיות רק עם המקש FN דלוק

בקשר לסיבוב של המסך , אני חושב שזה לא קשור ישירות אליה , אלא אולי לדרייבר של התצוגה שלא מותקן כהלכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;n4889112:
ה F במקלדות הללו צריכים להיות רק עם המקש FN דלוק

בקשר לסיבוב של המסך , אני חושב שזה לא קשור ישירות אליה , אלא אולי לדרייבר של התצוגה שלא מותקן כהלכה.

איך אני יודע איזה דרייבר אני צריך לעדכן??

ובקשר לFN הדרייבר של המקלדת נותן אופציה להפוך את הF1-F12 לרגיל

• הוסף לסימניות
חוץ מה קיצור הזה הכל עובד!

יש פתרון??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ש. סמט;n4887483:
יש קיצור דרך של ווינדוס שלא עובד,
לי: 'Ctrl + Alt + חיצים' לא הופכים את שולחן העבודה...

מה עושים??

לא רוצה לוותר על המקלדת הזאת היא מאד נוחה:eek:

מנסה עוד פעם אחת ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה