בעיה בנטסטיק לאחר עדכון גירסת ווינדוס 1703.

• פותח הנושא A052
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חבר שלי קנה נטסטיק דרך אחד הסוכנים של 019 ונטפרי, הכל עבד לו מצויין עד שווינדוס עדכן את עצמו לגירסה 1703.
מאז התוכנה עולה ונראית בסדר, אבל כאשר הוא לוחץ על התחבר, התוכנה מנסה לחבר ומייד חוזרת למצב מנותק.
(ניסינו אח"כ לבדוק בשני מחשבים עם גרסה 1607 באחד עבד מצויין ובשני לא.)

שאלתי היא מה ניתן לעשות מלבד חזרה לגירסא קודמת של ווינדוס (וחוזר חלילה) וכדו'.
נ.ב. ניסיתי כבר לעדכן את ווינדוס, וכן עדכונים דרך מנהל ההתקנים (שמצא עדכונים), וכן למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש, אך עדיין לא עובד.

בתודה גדולה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
אם היה דגם הייתי כותב...

אפילו היצרן מתבייש בשם שלו...

לתוכנה שלו קוראים 4G MODEM.

• הוסף לסימניות
גם לי העדכון האחרון של ווינדוס גרם לי לבעיות בכמה מישורים.

פונטים שנתמכו בעבר, הפסיקו להתמך.
'המשלים לוורד' הפסיק לעבוד, ועוד.

הבעיה היא שאי אפשר לבטל את העדכון בשום פנים ואופן. מה עושים?

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות כזו כרגע, מה שאני זוכר שלמנהל ההתקן של המודם קראו משהו כמו "קוואלקום 6000".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה