דרוש מידע בעיה בניהול ערוץ יוטיוב

• פותח הנושא aad
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם אשמח מאוד לקבל עזרה בנושא
אם מישהו יודע איך יכול להיות שבסרטון שהעליתי ורשום שיש לו 1200 צפיות
פתאום יורד כל יום בערך 100
כתוב 1000 ואז 930 ואז 800
איך זה יתכן אם מישהו יודע תודה רבה

• הוסף לסימניות
כי יכול היות שאתה מסתכל רק על הצפיות של ה48 שעות אחרונות. אם בימים הקודמים היו לך יותר צפיות אתה רואה ירידה.
יש שם אפשרות לשנות ולהראות נתונים של החודש האחרון / שנה אחרונה/ מאז ומעולם...

• הוסף לסימניות
כי יכול היות שאתה מסתכל רק על הצפיות של ה48 שעות אחרונות. אם בימים הקודמים היו לך יותר צפיות אתה רואה ירידה.
יש שם אפשרות לשנות ולהראות נתונים של החודש האחרון / שנה אחרונה/ מאז ומעולם...
אני מדבר לא על ניהול הערוץ
אני מתכוון
למסך הרגיל של הסרטון איפה שכולם רואים אותו
כשמופיע כמה צפיות ליד הלייקים
כל יום יורדים לי 100
עכשיו אוחז ב700 במקום 1200
כי בניהול ערוץ כן כתוב שיש לו יותר צפיות

• הוסף לסימניות
אני מדבר לא על ניהול הערוץ
אני מתכוון
למסך הרגיל של הסרטון איפה שכולם רואים אותו
כשמופיע כמה צפיות ליד הלייקים
כל יום יורדים לי 100
עכשיו אוחז ב700 במקום 1200
כי בניהול ערוץ כן כתוב שיש לו יותר צפיות
בסוף יהיה לך מינוס???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה