בעיה בניקוד!!!

• הוסף לסימניות
מי יודע מה יכולה להיות הבעיה:
אני מנסה לנקד במחשב החדש שלי ללא הצלחה,
בעוד שאני מנוסה בניקוד במחשבים אחרים.
אולי יש קשר ל-WINDOWS 8 או אולי לסוג מקלדת?

אודה למי שיוכל לעזור.
<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
אין לי גישה לקישור. יש שם משהו שיכול לעזור לי?
(המקלדת אכן של מייקרוסופט.)

• הוסף לסימניות
שיטת הניקוד בווינדוס 8 שונה. במערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט יש מקלדת חדשה שבה הניקוד מתבצע בצורה שונה מבעבר. אין צורך לעבור למצב ניקוד על ידי שימוש ב-CAPS LOCK, והניקוד יכול להיעשות תוך כדי הכתיבה והעריכה בעברית. בנוסף, הקיצורים המשמשים לניקוד קלים יותר לזכירה וקשורים על פי רוב באותיות הפותחות את שמות סימני הניקוד.
פתח [אַ] - AltGr + פ
קמץ [אָ] - AltGr + ק
סגול [אֶ] - AltGr + ס
צירי [אֵ] - AltGr + צ
חיריק [אִ] - AltGr + ח
חולם [אֹ] - AltGr + ו
קובוץ (קיבוץ) [אֻ] - AltGr + \
דגש, שורוק, מפיק [בּ וּ הּ] - AltGr + ד
שווא [בְ] - AltGr + ש
שׁ ימנית (שין) - AltGr + ’ (W)
שׂ שמאלית (סין) - AltGr + / (Q)
חטף פתח [אֲ] - AltGr + ] (המקש מימין ל-פ)
חטף קמץ [אֳ] - AltGr + ר (המקש מימין ל-ק)
חטף סגול [אֱ] - AltGr + ב (המקש מימין ל-ס)
AltGr – מקש האלט הימני או צירוף של אלט + קונטרול

• הוסף לסימניות
אין מילים!
עזרת לי מאד!!!

• הוסף לסימניות
הנה

קבצים מצורפים

• 993076_635285509817867_337632711_n (Medium).png
    KB 418.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מצו"ב קובץ שיש לי מכאן

קבצים מצורפים

• הוספת מקלדת לניקוד עברי ב-Windows 8 _ Microsoft Support.pdf
    KB 422.2 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה