בעיה בנקסט?

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהי הצליחה לקנות ביומיים האחרונים בנקסט?
אני מנסה להזמין, וכל פעם שמגיע לתשלום הוא כותב שיש בעיה במס' כרטיס וכד'
ניסתי כמה כרטיסים כלום לא עובר
מה עושים?

• הוסף לסימניות
זה לא בעיה בנקסט
גם לי זה קרה לפני איזה חצי שנה שלא עבר לי שום כרטיס והתכתבתי איתם ולא יודעת איך בסוף זה עבר הוירוס(:

יכול להיות שמרוב שניסית אז עכשיו זה כאילו ננעל ואז את צריכה לחכות איזה שבוע

• הוסף לסימניות
:(
אין פתרון יותר קצר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;1142242:
משהי הצליחה לקנות ביומיים האחרונים בנקסט?
אני מנסה להזמין, וכל פעם שמגיע לתשלום הוא כותב שיש בעיה במס' כרטיס וכד'
ניסתי כמה כרטיסים כלום לא עובר
מה עושים?

אני קניתי ביום שישי ועבר חלק לגמרי.
אולי זה תלוי בסוג הכרטיס, אני השתמשתי בויזה.

• הוסף לסימניות
ניסתי 3 סוגי כרטיסים
כלום לא עובר

• הוסף לסימניות
הוא מבקש קידום קוד, מה הכוונה?

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה בשבוע שעבר.
התקשרתי אליהם ואמרו לי שייתכן שזו בעיה עם חב' האשראי.
צריך להתקשר אליהם לבקש שיאשרו תשלום לאתר בחו"ל.

• הוסף לסימניות
בעצם הוא העביר את כל הפרטים, אבל מבקש קוד קידום
יש לו ויזה ופרטים וכתובת
מה השורה הזו?

• הוסף לסימניות
חברת ויזה דורשת רישום ל"קניה בטוחה" פעם ראשונה אפשר גם בלי, אבל בפעמים נוספות א"א לשלם בחו"ל מבלי להרשם לקניה בטוחה, תכנסי לאתר של ויזה ותרשמי זה פשוט מאד.

• הוסף לסימניות
זה לא ויזה זה מסטרכארד

• הוסף לסימניות
אני מכניסה מייל חדש, סיסמה חדשה כדי לנסות מחדש הכל
הוא כותב לי שהמייל לא מוכר, איך מבטלים את כל הזכרון הקודם?
איך נכנסים תחת שם חדש לגמרי?

• הוסף לסימניות
כשאת נכנסת ל- my account בצד ימין למטה יש אפשרות להכנס כ"חדש בנקסט" שם תמלאי את הפרטים מחדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה