כללי בעיה בסגירה אינדיזיין לא סוגר עצמים מאילוס???!!!

• הוסף לסימניות
??
איך סגרת?
מה בדיוק לא נסגר?

• הוסף לסימניות
סגרנו בכל דרך אפשרית מדיסטילר וכלה באקספורט, העצמים לא מגיעים לPDF רק האפקט שלהם, שנוצר באינדי, מגיע(כגון צל)
ממש משונה. אותה תופעה בשתי מערכות שונות במשרד

• הוסף לסימניות
לא מגיע כלום כי אם האפקט(למשל צל וכדו' שנעשו באינדי) אותה בעיה בשתי מערכות במשרד
לענין הסגירה סגרנו כפוסט סקריפט ובדיסטילר ואח"כ ניסינו באקספורט, וכן לסמן את הOMIT FOR PDF/EPS לא שאני יודע מה זה.

זה כבר כמה זמן

• הוסף לסימניות
איך מסמך האילוסטרטור שמור? עם האופציה לpdf?
בשעת שמירה יש לתת אישור לתיבה שנותן.

שמעתי שeps לא כל כך מסתדר עם אינדי'. לא יודעת אם זה נכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;208158:
איך מסמך האילוסטרטור שמור? עם האופציה לpdf?
בשעת שמירה יש לתת אישור לתיבה שנותן.

שמעתי שeps לא כל כך מסתדר עם אינדי'. לא יודעת אם זה נכון.

ניסינו גם לתת סימון לPDF וגם לEPS
שום דבר לא עוזר.

• הוסף לסימניות
איזו גרסת אינדי'?
אולי באג בגירסה?

• הוסף לסימניות
אני הייתי מעתיקה את קובץ האילוס' לפוטושופ, סוגרת אותו שם כ-eps (אפשר לנצל את האילוס' ליצירת clipping path מדויק ביותר באפשרות paste as path), ואת הקובץ החדש מייבאת לאינדי.

• הוסף לסימניות
ודווקאי אני הייתי מוריד את האפקטים שנוצרו באידיזיין.
הם הוסיפו לנו אפשקטים מגירסה CS3, כל הכבוד להם.
אבל מה לעשות, וזה יותר מזיק מאשר מועיל.

• הוסף לסימניות
דברנו עם טל ניניו ממנטור והוא הורה לנו לסגור באקספורט בלבד
ולבטל את הסימון מהPDF בהגדרות,
או. קי. הצלחנו, השאלה:
הרי ההגדרות של אקספורט מאד מוגבלות, למשל לסגור כGRAYSCALE או כRGB?
ועוד.

• הוסף לסימניות
ההגדרות באקספורט דוקא לא כ"כ מוגבלות. יש להם הרבה הגדרות שאין בהדפסה לPDF.

אבל, תזכור שהרבה מבינינו צועקים שכשהם סוגרים דרך הייצוא, זה עושה להם בעיות בדפוס...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה