כללי בעיה בסגירה לדפוס

• הוסף לסימניות
1. שלחתי עבודה לדפוס וסגרתי את זה דרך תוכנת אינדיזיין לפי די אף - דפוס, עכשיו בדפוס הוציאו העתק שמש וקרה שחלק מהאותיות התכסו בצבע של השכבה מלמטה (נגיד צבע אותיות קרם, ולמטה יש עוד שכבה של אותיות חומות, אז רואים בחלק מהאותיות הקרם צבע של חום)
האם הבעיה היא בי, בסגירה שלי? או זה דפקט של הדפוס??
2. כששולחים מסמך לדפוס עושים גלישת צבע 3 מ''מ , אז בשביל מה יש את הבליד והסלאג, מתי משתמשים בהם ואיך? ועוד שאלה קטנה מה ההבדל בין הבליד והסלאג.

• הוסף לסימניות
1. בעיה של אדובי, שחייבים לעשות את הטקסטים בשכבה נפרדת מעל כל האובייקטים. (אחרת קורה לפעמים בעיות)
2. טוב שיהיה מוגדר גודל בליד לפני זה, זה פשוט קל יותר בשביל העבודה, שתדע עד איפה לעשות בליד כשאתה שם תמונות וכו' ולא רוצה להפסיד מקום.
2.1 לא יודע, באדובי טוענים שבליד זה בשביל הגדרות הבליד. וסלוג זה בשביל הגדרות המסמך, למשל להפיס שם את שם המסמך. (אני הבנתי פעם שאם יש סלוג ז"א שזה כאילו חלק מהדף הגם שזה לא בתוך הדף, למשל ללינקים מקושרים, לשאר הדברים שהולכים אוטומטית אם זה נמצא על הדף. עוד לא הספקתי. אולי מישהו יאיר את עיניי)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את סעיף 2, אתה יכול לפרט יותר?

• הוסף לסימניות
כשאני מכין קובץ, כדי שיהיה מוגדר מראש גדול הבליד לא בגלל שאני חייב את זה, רק בגלל הנוחות.
ככה כשיש לי תמונה שחייב לבוא מהצד, אבל אני לא רוצה לפספס שום דבר מהתמונה, ומצד שני הרי חייב להיות בליד של 3 מ"מ, אז אני יודע איפה להתחיל, בלי להפסיד מהתמונה רק מה שצריך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;69625:
כשאני מכין קובץ, כדי שיהיה מוגדר מראש גדול הבליד לא בגלל שאני חייב את זה, רק בגלל הנוחות.
ככה כשיש לי תמונה שחייב לבוא מהצד, אבל אני לא רוצה לפספס שום דבר מהתמונה, ומצד שני הרי חייב להיות בליד של 3 מ"מ, אז אני יודע איפה להתחיל, בלי להפסיד מהתמונה רק מה שצריך.
אם אני שמה בליד, נהיה לי כמו מסגרת לבנה של 3 מ''מ, אפילו אם המשכתי את התמונה/רקע זה נחתך, לא?
לכן אני תמיד עושה גודל של מסמך קצת גדול יותר, וסוגרת בלי בליד ובלי סלאג.
אם יש למשהו רעיון יותר טוב אשמח לקבל...
(הבעיה שאני נתקלת כאשר אני מעמדת חוברת צבעונית באמצעות כפולות עמודים, ובשיטה שאני עושה מהאמצע של הדף אין לי שוליים. )
אז אנא, תרמו מנסיונכם ועזרתכם!

• הוסף לסימניות
אינדיזיין היא תוכנה שהכי תומכת בסגירת קובץ.
ועל כן כשאת עושה בלייד הגדרת הגלישה הזו אומרת לו שישים את הפסרים בגודל של הדף ולא בתוספת הגלישה אני לא מבינה איך את שמה פסרים באופן אוטומטי????

• הוסף לסימניות
גלי, תודה רבה!!!
הגדרתי מסמך A4 כפול עמודים, הגדלתי ב-5 מ''מ מארבעת הצדדים, וממילא עשיתי גלישת צבע בתוך העמוד, ביצוא הוספתי בליד של 5 מ''מ + סימני קרופ. ויצא לי פשוט טוב!!!

• הוסף לסימניות
בקיצור נמרץ:
בבתי דפוס בארץ, אין תמיכה מלאה בקובץ עם שכבות בשקיפויות.
זה מקום הצרות לאותיות שמנות סביב תמונת עוקפת מלל או בשקיפות ובצל.
מה שחשוב שטקסט ימוקם מעל התמונה.
הפיתרון המומלץ, לסגור באקרובט 4 (1-3) ז.א. לשטח שכבות.
לפעמים יש בעיות בצבעים של "ספוט" על תיבת צבעים תחתיה.

בתי דפוס לא יכולים לחתוך כמות דפים גדולה בדיוק של מילימטרים.
בנייר צבעוני, נותנים בליד למסמך, על מנת שבדפוס יהיה אפשרות לחתוך בין המסמך לבליד ולא יישאר בקצוות המסמך צבע לבן.

סלוג, זה מקום שנשמר בייצוא לסמלים וכיו"ב שיראו אותו אבל לא יודפס.
אני אישית לא משתמש בסלוג, רק נותן בליד של 0.5 מ"מ.

• הוסף לסימניות
שלמה תודה רבה,
לכזה הסבר חיכיתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;69861:
סלוג, זה מקום שנשמר בייצוא לסמלים וכיו"ב שיראו אותו אבל לא יודפס.
אני אישית לא משתמש בסלוג, רק נותן בליד של 0.5 מ"מ.
כמובן שאפשר להדפיס גם את הסלוג

• הוסף לסימניות
ונתנו הסלוג נמצא אחרי הבליד...
הסלוג ייראה בPDF אבל בהדפסה לא. רק אם תתעקש, אז ותר על רעיון הבליד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה