כללי בעיה>> בסגירה לפידיאפ זזים לי אובייקטים>>

• הוסף לסימניות
מה זה?
לאחר הסגירה יש אובייקטים שקפצו מהמקום (באופן מוגזם, ממש למיקום אחר בדף)
מה הסיבה?
ניסיתי לסגור קבצים שונים ובכולם זה קרה, אחד או שני אובייקטים זזו.

• הוסף לסימניות
וכשאת עוברת על הקובץ באינדזין זה כן נראה טוב?

• הוסף לסימניות
האינדיזייו פרפקט

• הוסף לסימניות
אולי יש לך אובייטים שיושבים לך על שני דפים כלומר הם רק בדף אחד אבל המסגרת של נקודות האחיזה שלהם (שכחתי איך זה באנגלית) גדולה וגולשת לדף ליד. (לפעמים זה כך במאסטר וזה יוצר בעיות)

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לסגור דרך הדיסטילר? ולא כייצוא לפי די אף

• הוסף לסימניות
נסי "הדפסה" לPDF ולא "שמירה" לPDF - יש הבדל

• הוסף לסימניות
מנסה

• הוסף לסימניות
ועכשיו הוא אומר לי
out of memoty
מה עובר עליו??? :confused::confused:

• הוסף לסימניות
יכול להיות שצריך להוריד עדכונים חדשים של אקרובט או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי כבר קרה OUT OF MEMMORY באינדיזיין. מה שעשיתי בזמנו, פשוט שמרתי PDF בצורה פרימיטיבית, נאמר עמ' 1-20 ועמ' 21-40 בנפרד.

• הוסף לסימניות
לטובת כולם- -
הפתרון!
נעלתי את השכבות (היו לי כמה)
והכל בא על מקומו בשלום, שום דבר לא זז.

• הוסף לסימניות
לטובת כולם- -
הפתרון!
נעלתי את השכבות (היו לי כמה)
והכל בא על מקומו בשלום, שום דבר לא זז.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה