בעיה בסגירה לפי די אף מאינדזיין

• הוסף לסימניות
אולי אתם תוכלו לעזור לי ,
אני מנסה לסגור קובץ בן 120 דפים כולל גרפיקה כבדה באינזיין לפי דיף אף- ואני לא מצליחה בשום אופן או שזה מגיע לסוף התהליך ואז נתקע או שהתוכנה נסגרת באמצע וכד'.
יש לי תחושה שזה בעיה בקובץ כי שאני סורק אתו התקיה של החומר עם האנטי וירוס זב בסדר אבל ברגע שהקובץ פתוח - זה מראה על קובץהפתיחה הזמני שיש בו טעות בפתיחה(צרפתי את השורה)
C:\Users\kaminer\Desktop\מידעון תשעג\~מיד~q-59xz.idlk - error opening

משהו כאן יכול לעזור לי כיצד אני יכולה לפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
תנסי לסגור מעמוד 1-60, אם מצליח את יודעת שהבעיה היא מ-60 עד 120
אם לא - הבעיה היא בין 1-60 אז תנסי 1-30 וכו' עד שתגיעי לעמוד הבעייתי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
אני אנסה כדברך.

• הוסף לסימניות
זה לא עוזר.
הבעיה ממשיכה גם שאני מנסה לסגור חלקים חלקים.

יש עוד אופציה לפתירת הבעיה?

• הוסף לסימניות
איזו גירסא באינדיזיין? האם האינדיזיין עצמו מצביע על בעיות בקובץ (למטה - נורה אדומה/ירוקה)?

• הוסף לסימניות
זה cs5
ואכן למטה היתה נורה אדומה - בדקתי את הבעיה- היו עבודים שהיה בהם טקס נסתר בתוך התיבות טקסט- סידרתי את זה והנורה התחלפה לירוק. אבל זה C:\Users\kaminer\Desktop\מידעון תשעג\~מיד~pqo0vw.idlk - error openingממשיך להופיע כשאני עושה סריקת וירוס עעל הקובץ הזמני של הקובץ הפתוח.

• הוסף לסימניות
א. מה הקשר סריקת וירוסים?
ב. הקובץ פתוח ולכן מופיעה הודעת השגיאה, כי מכיון שהקובץ תפוס ע"י אינדיזיין, תוכנות אחרות לא יכולות לפתוח אותו

• הוסף לסימניות
אז למה כשאני עושה אותו דבר על קבצים אחרים שגם הם פתוחים באינדזיין-זה לא עושה לי כך?

הסיברה שעשיתי סריקה של וירוסים היא כדי לבדוק אולי יש וירוס על הקובץ ולכן הוא עושה בעיות.

אבל וירוס אין.
בכל מקרה אם זה לא בעיה- מצוין.
השאלה מה כן גורם לזה?

• הוסף לסימניות
נכון טעיתי.
השורה הזו תמיד מופיעה על קובץ זמני של אינדזיין
השאלה מה יכול לגרום לבעיה.
בעצם אין שגיאה בקובץ.
אולי זה מידי כבד למחשב לסגור הכל יחד?

כי כשאני מנסה לסגור עמודים בודדים (5 עמודים)
אני כן מצליחה.

• הוסף לסימניות
את בטוחה שעשית כפי שאמרתי לך?
אם כן תפרטי בדיוק איפה נתקעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה