בעיה בסגירת סרטים ב CS4

• הוסף לסימניות
ערכתי סרט מחומרים שאני הסרטתי (תוכנית לבי"ס) - ההסרטה איכותית ביותר, וכך גם נראית במהלך העבודה, אבל כשאני סוגרת ומגיעה לencoder , התוצאה ממש לא מרשימה!
אני סוגרת רגיל, PAL DV, AVI, וכו'.
החומר הוסרט במסרטת HDV אולי זה קשור?
אבל האמת שגם חומר שמוסרט במסרטת DV יורד באיכות בעת הסגירה.
כמה אנשים אמרו לי שהבעיה היא ב CS4, ובCS3 זה לא קורה.
מישהו יודע מדבר כזה, או אולי עיצות לסגירה?

• הוסף לסימניות
תנסי לשלוח לאנקור
File- adobedinamic link-send to Encore
ושם תסגרי לדיסק DVD דרך built

• הוסף לסימניות
האיכות תמיד יורדת בסגירה שכן התכנה דוחסת את משקל הוידאו ומקודדת אותו מחדש. השאלה כמה יורדת..
אם החומר הוסרט בHD ואת פותחת פרויקט לא נכון או שהאקספורט לא מכוון כמו שצריך, זה משפיע מאוד על האיכות
ובנוגע לCS3/CS4 - אין קשר!

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה לגבי איכות האונקור נותן להכניס יותר משעה של סרט ל-dvd פרושו של דבר שהוא מוריד את האיכות לא? איפה יש מצב לכוון את הבטריט שלו? כי כשאני מיצאת סרט של כשעה באונקור לdvd הוא לא מנצל את כל ה-4.7 ג' אלא הרבה פחות.

• הוסף לסימניות
איך צריך לכוון את ה export?

נכתב ע"י yosale;509335:
האיכות תמיד יורדת בסגירה שכן התכנה דוחסת את משקל הוידאו ומקודדת אותו מחדש. השאלה כמה יורדת..
אם החומר הוסרט בHD ואת פותחת פרויקט לא נכון או שהאקספורט לא מכוון כמו שצריך, זה משפיע מאוד על האיכות
ובנוגע לCS3/CS4 - אין קשר!

איך צריך לכוון את האקספורט כדי שיצא טוב?
אפשר לבל הוראות כלליות?

• הוסף לסימניות
לחיצה על הקלים בחלון הפרויקט באנקור - לחיצה ימנית, נותנת אפשרות של בחירת איכות היצוא נראה לי : transcode setting

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה