בעיה בסינטיק

• פותח הנושא miri
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עשיתי עדכון לסינטיק שלי ומאז הוא לא תמיד נותן לי תצייר קו חופשי אלא עושה קו ישר
משהו נתקל? יודעים איזה פונקציה השתנתה?
אשמח לכל עזרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;1760481:
עשיתי עדכון לסינטיק שלי ומאז הוא לא תמיד נותן לי תצייר קו חופשי אלא עושה קו ישר
משהו נתקל? יודעים איזה פונקציה השתנתה?
אשמח לכל עזרה

תמיד כשרוצים עזרה בדברים כאלה, תכתבי איזה סינטיק ואיזה תוכנת הפעלה (איזה ווינדוז)

• הוסף לסימניות
תודה סינטיק 24 אינטש בלי מגע תוכנת הפעלה ווינדווס 7
אשמח לכל כיוון זה מתסכל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;1761275:
תודה סינטיק 24 אינטש בלי מגע תוכנת הפעלה ווינדווס 7
אשמח לכל כיוון זה מתסכל

מחר בלי נדר אסתכל אם אומרים משהו על זה,
בלי נדר כפול, כי זה גם יום שישי,
אבל הכי פשוט בינתים זה שתורידי את הקובץ של הגרסא היותר ישנה של הדרייבר של וואקום, ותתקיני אותו בחזרה, הרי את אומרת שכל הבעיות זה מאז שעדכנת לחדש..
www.wacom.com
support
drivers

• הוסף לסימניות
לא התקנתי את הדרייבר גם בפעם הראשונה כי אין לי כונן דיסקים הוא שבור והמסך עבד בגלל הדרייבר שהיה מותקן מהאינטוס שלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;1762060:
לא התקנתי את הדרייבר גם בפעם הראשונה כי אין לי כונן דיסקים הוא שבור והמסך עבד בגלל הדרייבר שהיה מותקן מהאינטוס שלי

לא דיסקים,
דרייבר, מוואקום.
נכנסים לפה-
www.wacom.com
support
drivers

• הוסף לסימניות
זה הדרייבר אחד לפני הכי מעודכן, (כי אמרת שהכי מעודכן עשה את הבעייה, ועדכנת בערך לפני שבוע כן?)
תלחצי פה-
http://downloadeu.wacom.com/pub/WINDOWS/WacomTablet_6.3.13w3.exe
זה מהאתר של וואקום, כשלתחצי יפתח לך למטה מלבן שישאל אותך אם לשמור או להריץ את הקובץ, תעשי איך שנוח לך ותפתחי אותו וזה יעדכן בחזרה לדרייבר הקודם, רק אולי כדאי להסיר את ההתקנה הנוכחית קודם.

• הוסף לסימניות
סתם ככה כדאי לדעת, זה הדף של כל הדרייברים של וואקום, תשמרי לך את הכתובת באיזה מקום-
http://www.wacom.eu/index4.asp?pid=29&lang=en
ממלאים למעלה איזה מוצר יש לך ואיזה גרסת ווינדוז ולוחצים submit , והוא נותן לך את כל הדרייברים של המוצר שלך, כל הגרסאות של החודשים האחרונים, חדש, ישן וכו'. ואת מורידה מה שאת צריכה.

אגב,
הבעייה זה שהוא לפעמים עושה בלי לחץ, או קווים ממש ישרים כמו סרגל?
וגם, האם זה בכל התוכנות (גם מנגה גם פוטושופ וכו) או רק באחת.

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה המפורטת!
בנתיים עבדתי על פוטושופ הוא עובד עם לחץ רק תחילה במקום לצייר קו חופשי הוא עושה קו ישר ואחרי פעם פעמיים חוזר לצייר חופשי וחוזר חלילה כל פעם שאני מרימה את היד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;1762125:
תודה על העזרה המפורטת!
בנתיים עבדתי על פוטושופ הוא עובד עם לחץ רק תחילה במקום לצייר קו חופשי הוא עושה קו ישר ואחרי פעם פעמיים חוזר לצייר חופשי וחוזר חלילה כל פעם שאני מרימה את היד

כדאי לבדוק אם זה עושה את זה גם במנגה ותוכנות ציור אחרות או שהבעיה בכלל בפוטושופ ולא בדרייבר החדש,
וגם כדאי לבדוק אם אין איזה מקש תקוע במקלדת, ... למשל shift , שכשהוא לחוץ זה הרי עושה קו ישר.

• הוסף לסימניות
אז התקנתי מחדש את הדרייבר אחד לפני האחרון ועל פניו נראה שהבעיה נפתרה ובדקתי את המקש והפעלה מחדש וכו'
לא ביצעתי הסרה של הדרייבר הקודם כי לא ידעתי איך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;1762146:
אז התקנתי מחדש את הדרייבר אחד לפני האחרון ועל פניו נראה שהבעיה נפתרה ובדקתי את המקש והפעלה מחדש וכו'
לא ביצעתי הסרה של הדרייבר הקודם כי לא ידעתי איך

אם נפתר נפתר,
מזל טוב.
תזכרי לא לעדכן עוד פעם לדרייבר החדש עד שיוציאו חדש יותר.
גם לי דרך אגב הדרייבר החדש עושה בעיות, לא קו ישר אלא מדי פעם הכל נתקע, וגם לי יש סינטיק. בזמן האחרון אני מרגיש שוואקום לא משקיעים מספיק בלקוחות שלהם, חבל שאין להם יותר תחרות.

• הוסף לסימניות
נראה צריך לחבר תפילה מיוחדת כדי שיברא להם מתחרה
פה שאלתי ומיד נעניתי וששאלתי באריג'נט לפני חודשיים (על משהו אחר) עד היום לא נושעתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....