בעיה בעידכון עט גרפי במחשב

• הוסף לסימניות
קניתי עט גרפי Wacom Intuos Pen and touch Comic Medium Black יחד עם זה הגיע דיסק התקנה הבעיה שהוא לא נותן להתקין - מגיע ההודעה הזו של שגיאת מערכת (מצורף) הWINDOS שלי הוא 8.1 חיפשתי בגוגל לפי ההודעה והגעתי לקישור הזה: https://helpx.adobe.com/creative-cloud/kb/error_on_launch.html הענין הוא שהוא נותן פיתרון של עדכון וכן פתרון לבעיה - אבל שאני נכנסת לקישור המצורף אני לא יודעת על מה ללחוץ כדי לתקן את הבעיה משהו בבקשה יכול לעזור????????? תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יכול לעזור? להפנות על מה ללחוץ שם?

• הוסף לסימניות
לא מצורף כלום

אבל לפי הקישור ששלחת חסר לך עידכון במחשב

חברי אותו לרשת , ותריצי את הכל העידכונים (אפשר פשוט לרשום בחיפוש את המילה UPDATE - והוא כבר יקח אותך )

• הוסף לסימניות
נכון, חסר לי איזה עדכון במחשב...
איפה לכתוב UPDATE במחשב או ברשת?
שכתי לצרף תמונה, אבל בעצם בקישור ששלחתי יש מתחת לכותרת [h=4]אירעה שגיאה בעת הפעלת אפליקציה[/h] את ההודעה שמופיעה לי

העניין הוא שהוא מפנה אותי לעדכונים - ואני לא יודעת על מה להמשיך ללחוץ (ז"א באיזה כיתוב לבחור כדי לעדכן את מה שצריך)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הורדתי את מה ששמתם פה
הענין הוא שלחצתי על הקובץ שהורדתי הוא נתן לי את ההודעה הזו
שעברתי לשני נתן הודעה שניה - שהיא אפשר שני...

שסגרתי את ההודעה שהמתקין.... ופתחתי את השני - גם הוא נתן לי שי איזה שהיא תקלה כמצורף לעיל

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• , ומופע אחד בלבד.PNG
    , ומופע אחד בלבד.PNG
    KB 17.1 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;n4942162:
הורדתי את מה ששמתם פה
הענין הוא שלחצתי על הקובץ שהורדתי הוא נתן לי את ההודעה הזו
שעברתי לשני נתן הודעה שניה - שהיא אפשר שני...

שסגרתי את ההודעה שהמתקין.... ופתחתי את השני - גם הוא נתן לי שי איזה שהיא תקלה כמצורף לעיל

תודה רבה!

צרך לסגור ת חלון השגיאה

• הוסף לסימניות
סגרתי, אבל הוא לא נותן להתקין
או אולי, אני לא יודעת להתקין (לחצתי על הקובץ שירד)

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
אמרו לי לשדרג ל WIN10 השאלה אם זה יפתור את הענין
דבר שני - שמעתי שיש תוכנות שלא עולות עליו

אין למישהו רעיון אחר - לפני שידרוג ל 10 (כאמור יש לי 8.1)?????
(לא מתחשק לי עכשיו שדרוג, כי אח''כ אני אטצרך לבדוק אלו תוכנות יש לי, איזה להתקין שוב, מדפסות להתקין שוב פעם - בלגן....)

• הוסף לסימניות
??? - הייתי זריזה קניתי עט, אבל נעבאך - לא מצליחה להשתמש....:(

• הוסף לסימניות
הפתרון שהצגת הוא לא נכון וחבל שכל היועצים לא למדו שלא נוהרים אחרי נקודת הקביעה של הלקוח

הבעיה היא הכן שגיאת זמן ריצה אבל לפי שם הקובץ צריך להתקין אתה יישום Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable Package ולא את העדכון מיקרוסופט שהוצע לכם במיקרוסופט

אין צורך לשדרג את מערכת ההפעלה בשביל זה

התקינו את 4 הקבצים הבאים בסדר הבא, רק בסיום התקנה של הראשון עברו לשני (לא להתקין ביחד)

התקנה ראשונה להורדה

התקנה שניה להורדה

התקנה שלישית להורדה

התקנה רביעית להורדה

לסיום הפעילו מחדש את המחשב
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובה
התחלתי להתקין - הענין שהוא נתן לי את ההודעה הבאה

נ.ב. האם כאשר אני התקין את מה שהעלתם כאן - ימחקו לי תוכנות שהיו לי בכונן C, ואצטרך להתקין אותם מחדש, או שזה רק עדכון נקודתי וזה לא משפיע על כל התוכנות שמצויות בכונן.

ושוב תודה רבה!

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 20.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
זו ספרית קוד מבית מיקרוסופט המיועד לתוכנות שכתובת בשפת Visual c++
אל דאגה לא ימחקו תוכנות מהמחשב

יש למעלה 4 הורדות
במידה והוא נותן שגיאה כפי שהצגתם תעברו להתקנת הורדה הבאה
תעדכנו איזו הורדה הוא נתן ך בסוף להתקין

• הוסף לסימניות
לא נתן להתקין שום דבר, לכולם הגיע אותה הודעה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;n4954255:
הפתרון שהצגת הוא לא נכון וחבל שכל היועצים לא למדו שלא נוהרים אחרי נקודת הקביעה של הלקוח

הבעיה היא הכן שגיאת זמן ריצה אבל לפי שם הקובץ צריך להתקין אתה יישום Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable Package ולא את העדכון מיקרוסופט שהוצע לכם במיקרוסופט

אין צורך לשדרג את מערכת ההפעלה בשביל זה

התקינו את 4 הקבצים הבאים בסדר הבא, רק בסיום התקנה של הראשון עברו לשני (לא להתקין ביחד)

התקנה ראשונה להורדה

התקנה שניה להורדה

התקנה שלישית להורדה

התקנה רביעית להורדה

לסיום הפעילו מחדש את המחשב
בהצלחה

הכן זו היתה מקור התקלה חוסר קבצים של Microsoft Visual C++ 2015
ההתקנה הסתיימה בשגיאה כי שירות העדכונים של מיקרוסופט היה לא זמין
לאחר פתיחת השירות והתקנת Microsoft Visual C++ 2015 הבעיה נפתרה ומנהל ההתקן של העט גראפי הותקן בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה