שגיאות מי יביןמה הסיפור של נטפרי ???
אלי אקספרס חסום רק בנטפרי(בדקתי במחשב בלי חסימה ומיד הזמנתי אבל בנטפרי אין אפשרות) וגם אתר מכבי חסום רק בנטפרי !!!!! למה ???
כן אבל פחות רלוונטי בשבילנו אנו מבצעים הזמנות על בסיס קבוע עבור עסקגם אצלי היה ככה פניתי לבעל החנות בצאט וביצעתי רכישה
לא יודעת אם זה קשור לי מכבי עובד בסדרמה הסיפור של נטפרי ???
אלי אקספרס חסום רק בנטפרי(בדקתי במחשב בלי חסימה ומיד הזמנתי אבל בנטפרי אין אפשרות) וגם אתר מכבי חסום רק בנטפרי !!!!! למה ???
מה הבעיה? תעבירו את החץ בהחלקה, לאימות שזה לא רובוט.
אין פה אפאחד שיכול לעזור לי?אוף
לא יודעת מה לעשות
פתחתי חשבון לחברה שלא נגישה למחשב
ואז ישר כשבאתי להוסיף לסל נהיתה בעיה, כתבו לי שזיהו פעולות חשודות וכו' והחשבון ננעל, ניסיתי בכה וכה. ללא הצלחה
פשוט פתחתי חשבון חדש
והזמנתי לה
עכשיו אני רוצה לעקוב אחר הפריט והופס, אותו סיפור, החשבון ננעל.
מה אני אמורה לעשות עכשיו למען ה'?
צפה בקובץ המצורף 1170748
אנא עזרתכם!!
@הכלבויניק @rabin
תודה!!
ניסיתי לפתוח בחלון אורחלהיכנס דרך חשבון גוגל
אם יש כמה חשבונות על אותו חלון - לפתוח בחלון אורח
מה עושים???משהו במקרה נתקל בבעיה דומה?
כשאני מנסה לבצע רכישה של מוצר, האתר מעביר אותי לעמוד של אישור הזמנה,
אבל העמוד שבו אני אמורה לאשר תקוע לגמרי ומופיע בצורה שתכלו לראות בקובץ שצרפתי
ככה זה אצלי מיום שישי,
יש למשהו מושג מה זה אומר? ומה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה?
תודה רבה לכולם![]()
לדעתי קשור לנטפרימה עושים???
זה ככה כבר כמה ימים,
ועשיתי הזמנה לפני שבועיים והיה מצוין
הצלחתי להזמין מגלישה בסתר (חלון אנונימי חדש).מה עושים???
זה ככה כבר כמה ימים,
ועשיתי הזמנה לפני שבועיים והיה מצוין
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //