כללי בעיה בענין מגנטים

• פותח הנושא s.t.
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלחתי מגנטים להדפסה, והיה לי ברור (מנסיון העבר) שמגנטים באים תמיד באופן סטנדרטי עם למינציה מבריקה.
כאשר בקשתי את הצעת המחיר לא ציינתי את העבודה שאני רוצה למינציה, ונתנו לי הצעת מחיר.

כעת לאחר הדפסת המגנטים אני מגלה להפתעתי ואכזבתי שהם הודפסו ללא למינציה בכלל!
וכל הרעיון של המגנט היה עם רשימה שניתן לרשום עליהם בלורד מחיק!

עד כמה שידוע לי מנסיוני, הדפסתי בעבר הרבה פעמים מגנטים ואף פעם לא בקשתי לעשות למינציה - תמיד זה הגיע כסטנדרט (עבדתי עם בתי דפוס אחרים ולא עם זה)

ועכשיו- בעיה כזו!!

מה דעתכם, האם באמת עלי היה לציין שאני רוצה למינציה? וזו בעיה שלי, או שהסטנדרט בהדפסת מגנטים זה עם למינציה והדפוס אשם פה.

מי שהדפיסהיה יכול לראות שיש בעיצוב מקום לרשימות -איך הם לא חשבו שאמורים לרשום על המגנט משהו??

מה עושים?

אשמח לעזרכתם המהירה!

נ.ב. הלקוחה מאוד מאוכזבת כיון שכל הרעיון היה שניתן לרשום על המגנט, ועכשיו....

• הוסף לסימניות
ברור שזה מגיע עם לימנציה והייתים צריכים לבקש רק או מט או מבריק

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד דעות בנושא,

חשוב לי מאוד לדעת מה לומר לדפוס לפני שאני מתקשרת אליהם...

• הוסף לסימניות
זה לא כזה ברור, מה הייתה הכמות?
כי בכמויות קטנות מאלף מדפיסים בד"כ בדיגטלי ומוציאים את זה ללא למינציה בד"כ, כי לא ממש משתלם להם.
אבל בכמות גדולה זה די מקובל שזה בא עם למינציה, לדעתי הדפוס היה צריך לשאול או לעדכן אתכם,
הדבר היחיד שתצליחי לעשות כאן לדעתי הוא להגיע איתם לאיזשהוא הסכם שהייתה טעות ולא ברור מי אשם ושידפיסו שוב בהנחה משמעותית.

• הוסף לסימניות
art graphik-
הכמות הייתה קטנה, 200 יחי'
אבל הגודל גדול של A5

אז סה"כ זה הדפסה גדולה.....

• הוסף לסימניות
זה לא נקרא כמות גדולה ומכאן מובן לי למה עשו לך כך.
כן היית צריכה לעדכן אותם, כי גם הגודל וגם הכמות לא סטנדרט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה