עזרה בעיה בעת סגירת מצגת בפרמיר

• הוסף לסימניות
מי שיכול לעזור לי
כשאני סוגרת מצגת בפרמייר מופיעה השגיאה הבאה
מה עלי לעשות?
ביאור (1).png

אשמח לעזרה
זה ממש דחוף!!

• הוסף לסימניות
חסר לך מקום בכונן D
נשאר רק83.07MB
כמה שוקלת המצגת?

• הוסף לסימניות
איך אני רואה כמה היא שוקלת?
כבר פינתי את כל הכונן כמעט...

• הוסף לסימניות
ניסתי לשמור בכונן אחר וזה מביא את אותה השגיאה

• הוסף לסימניות
למה את מוציאה בפורמט AVI?

• הוסף לסימניות
מה ההבדל?
תמיד אני סוגרת כך

• הוסף לסימניות
תסגרי על FLV
אותו איכות אך שוקל פחות

• הוסף לסימניות
אין לי את האופציה הזו
יכול להיות?

• הוסף לסימניות
H.264 פורמט טוב לשמירה
אני תמיד שומרת כך

• הוסף לסימניות
תסגרי על H.264

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנו זקוקים לעזרה בהולה!
כבר שאלתי בפורום אחר של עורכות וידאו
אף אחד לא ידע לענות לנו על זה - והסרט שלי תקועעעע
כשאני עורכת סרט בפרמייר, לאחר שאני שומרת וסוגרת את התוכנה
אם אני רוצה לפתוח אותה שוב ולעבוד עליה נפתח לי ההערה הבאה- כלומר- הקובץ נעול לעריכה

1662445370280.png

מה עושים?!?!??!!?!?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה