בעיה בפוטושופ חדש

• הוסף לסימניות
קניתי פוטושופ חדש דרך אדובי
ויש בו 2 בעיות
ראשונה, על המסך נראות נקודות מרצדות שבעצם לא קיימות באמת, כי בהדפסה לא רואים אותן
שניה, כשאני עוזבת את המחשב לכמה זמן כשהפוטושופ נשאר פתוח ואח"כ חוזרת אליו העיגול של המברשת לא נראה, במקומו יש רק איקס מעצבן, ואז אני לא יכולה לראות את גודל המברשת, וכך בכל הכלים
הבעיה שיש להם רק תמיכה טכנית באנגלית
מישהו ניתקל בבעיה הזו ויכול לכוון אותי מה זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי,
אבל מה שפותר הרבה פעמים בעיות בפוטושופ, זה לאפס את ההגדרות,
זה מחזיר את ההגדרות לאיך שהם היו בהתחלה כשרק התקנת פעם ראשונה, והרבה פעמים פותר דברים על הדרך.
איך עושים את זה-
כשאת לוחצת על האייקון של פוטושופ כדי להעלות את התוכנה,
מייד (אבל מייד) ללחוץ על CTRL SHIFT ALT
ולא לעזוב את שלושת הכפתורים עד שזה עלה.
כשהיא עולה, נדמה לי שהיא תשאל אותך אם לאפס את ההגדרות או משהו כזה, ותלחצי על כן.
תספרי לנו אם זה עזר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
ניסיתי אבל לא עזר, זו בעצם בעיה שהייתה לי ממש מההתחלה
בכל מקרה העצה הזאת טובה להרבה דברים אחרים

• הוסף לסימניות
ה-X של המברשת, יכול להיות שאת על caps lock
הנקודות המרצדות יכול להיות איזה גריד, שלחי צילום מסך קרוב ורחוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה