כללי בעיה בפוטושופ > תלת מימד

• הוסף לסימניות
משום מה אני מגלה שבפוטושופ שלי אין את כל העניין של התלת מימד. לא תפריטים, לא כלים ולא נעל בית.

בעיה בהתקנה?
אי תמיכה של איזה מהדרישות המעצבנות?

אם למישהו יש מושג לכיוון אשמח אם יידע אותי בכך.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איזוטופ;310621:
משום מה אני מגלה שבפוטושופ שלי אין את כל העניין של התלת מימד. לא תפריטים, לא כלים ולא נעל בית.

בעיה בהתקנה?
אי תמיכה של איזה מהדרישות המעצבנות?

אם למישהו יש מושג לכיוון אשמח אם יידע אותי בכך.

תודה מראש
בקשר לנעלי בית זה באג ידוע שלהם.. גם לי זה הגיע בלי...:p
בקשר לשאר הדברים השוליים יחסית.. אולי יעזור אם תמקד באיזו גירסה מדובר

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה כלול רק בגירסת ה"extended"
(זה גם תלוי במידה מסוימת בתמיכה של כ. המסך)

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה כלול רק בגירסת ה"extended"
(זה גם תלוי במידה מסוימת בתמיכה של כ. המסך)

• הוסף לסימניות
יש מצב שפרימיום דיזיין יש את שניהם?

כי התקנתי את זה פעם ומחקתי בשל בעיה, והתקנתי שוב. ואם אני לא טועה בפעם הראשונה זה היה אקסטנד.

Anyway, איך אני בודק אם יש לי אקסטנד בהתקנה?

בתודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איזוטופ;310932:
Anyway, איך אני בודק אם יש לי אקסטנד בהתקנה?

בתודה

הפרט הזה מופיע בחלונית הטעינה של התוכנה (חלונית בצבע כחול המכונה splash screen) שם כתוב את שם התוכנה המלא, כולל המילה EXTENDED אם אכן זו הגירסה המותקנת אצלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה