כללי בעיה בפונטים של פונטייפ

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה בפונטים של פונטייפ בלבד
ובפוטושופ בלבד

שאם אני מנסה לחפש פונט של פונטייפ ומתחיל להקליד EFT אז הוא לא נותן לי אפשרויות חיפוש, והוא נתקע בפונט אחר [מצורף תמונה], ואז אני צריך לחפש ידנית ע"י דיפדוף ברשימת כל הפונטים.

בפונטים של פונטביט או מסטרפונט זה לא קורה לי.

מה אפשר לעשות? מה מקור הבעיה? ומה פתרונה?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 14.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
שלום ר' גרף הול
כלקוח, אתה תמיד יכול להתקשר אלי בשביל תמיכה טכנית
קשה לי להאמין שתקבל תשובה כאן בפורום
02-9999325

בברכה
אליהו פריד

• הוסף לסימניות
אני מנסה ולא מצליח להבין, למה אתה לא מתקשר לחברה?
מה התועלת בזה שאתה משתף כאן?

???

???

• הוסף לסימניות
אני ינסה להסביר את עצמי:
פשוט ניסיתי להתקשר, ולא היית זמין אז,
ולכן ניסיתי את מזלי כאן בפורום היות וזה דחוף לי מאוד.

בתקוה להבנה

• הוסף לסימניות
אכן, אליהו פריד היקר התחבר אלי למחשב, ובקלות פתר את הבעיה.

ושוב הוכחנו: שאין כמו פונטייפ!!

• הוסף לסימניות
אין כמו פונטייפ.

רכשתי ממנו מספר די גדול של גופנים, רוב רובם מגיעים לי לשימוש שוטף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה