נכתב ע"י יוחנן ק;2109669:כשיש דגש באות ז' הוא זז לצד ימין,
יש לזה פיתרון ?
נכתב ע"י eliezer;2109702:תחליף את סדר הניקוד.
שהדגש יהיה אחרון או ראשון. מה שהפוך מעכשיו.
נכתב ע"י ונתנו10;2110076:אין בעיה לחפש את האות ז', כל ניקוד שבא אחד, שלאחריה יש עוד ניקוד, ולהחליף את הסדר ביניהם.
השתמש בקבוצות, והחלף את הסדר.
נכתב ע"י יוחנן ק;2110225:איך אני מקליד את הדגש ? הדגש משמש גם לניקוד של שורוק ...
ואיך אני מכניס לקבוצה את כל הניקוד - חוץ מזה ?
נכתב ע"י ונתנו10;2110273:כל זאת בהנחה שאתה משתמש בגליפים תקניים,
ולא באלו המוכנים מראש של ז' ודגש בפנים כתו אחד, (כמו שסיטבון העיר).
נכתב ע"י ונתנו10;2110268:היות ואני עסוק, ואין לי זמן לחכות לטקסט שלך, קבל נוסחה שתשים את הדגש תמיד בסוף הניקוד באות ז'
ולהחליף ב:קוד:(ז)(ּ)([\x{05B0}-\x{05C7}]+)?
קוד:$1$3$2
נכתב ע"י Sitbon;2110275:בפונטים הללו אין מה לעשות יותר מדי, כי אם לערוך את הפונט ולשנות ידנית את הדגש,
משום שאימתי שאתה מקליד לדוגמא ז' ואז דגש, הוא מחליף את האות אוטומטית, ואי אפשר אחרת...
כל זאת בהנחה שאתה משתמש בגליפים תקניים,
ולא באלו המוכנים מראש של ז' ודגש בפנים כתו אחד,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים