ואז אם יהיה התקפה מאיראן לא ידעואפשר להעביר לדור 3 בהגדרות רשת
בפלאפונים אחרים אפשר וגם בדגמים ישנים .לא מוכר לי פלאפון אחר שכן אפשר
כנראה למה זכור לכם לכם כזה אפשרות כי בשיחת ועידה אפשר לבחור איזה לנתק ואיזה להשאיר
תבדקו בסינון שיחות אם יש שם משהומישהו נתקל בבעיה יש לי Q8
ויש איזה אתר שאני רוצה להכנס זה שולח לי סיסמה ממספר חסום
והפלאפון דוחה לי אוטומטי את השיחה ואין לי איך לשמוע את הקוד
אפשריות - הצגה- טלפוןהיום רכשתי Q8 כשאני מנסה להעביר את המספרים מהסים לטלפון זה מכפיל לי את כל המספרים
ועדיין לא העברתי מהנייד השני
איך עושים את זה בצורה נכונה?
מה הייתה הטעות שלי?
אם הכוונה שיש לך כל מספר פעמיים באנשי הקשר, יתכן שהעתקת במקום להעבירהיום רכשתי Q8 כשאני מנסה להעביר את המספרים מהסים לטלפון זה מכפיל לי את כל המספרים
ועדיין לא העברתי מהנייד השני
איך עושים את זה בצורה נכונה?
מה הייתה הטעות שלי?
אפשריות - הצגה- טלפון
אם הכוונה שיש לך כל מספר פעמיים באנשי הקשר, יתכן שהעתקת במקום להעביר
אני לא מכירה את הקיו 8, אבל ההיגיון שלי אומר שזה לא שונה מכל מכשיר אחר.אשמח אם תוכלו להסביר לי ברחל בתך הקטנה...
אם יש לי סים עם מספרי טלפון איך מעבירים אותם לQ8?
(יש לי 1000 מספרים בטלפון הקודם ואני צריכה כל 300 להעביר לסים ומשם לQ8...)
גם אני חשבתי שככה ההגיון אומר, מסתבר שבמכשיר הזה לא בדיוקאני לא מכירה את הקיו 8, אבל ההיגיון שלי אומר שזה לא שונה מכל מכשיר אחר.
משערת שבוחרים את כל ה300 שאת רוצה, עושים 'העבר' מהטלפון לסים. ואז את מעבירה מהסים לזיכרון של הטלפון שאת מעוניינת, וכך שוב, עד שתסיימי עם כל ה1000.
עדכון גירסאמנסיון
איך הכי בטוח וקל לסדר את +972?
אם יש סנכרון אנשי קשר בבלוטוס זה עשוי להיות יותר קלאשמח אם תוכלו להסביר לי ברחל בתך הקטנה...
אם יש לי סים עם מספרי טלפון איך מעבירים אותם לQ8?
(יש לי 1000 מספרים בטלפון הקודם ואני צריכה כל 300 להעביר לסים ומשם לQ8...)
אין מצב בהגדרות?עדכון גירסא
אפשר להעביר לדור 3אין מצב בהגדרות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: plsql, Chasdei hashem ו-חילך לאורייתא3 //