בעיה בפרימייר

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה בפרימייר הוא לא מצליח לייבא קבצי avi

• הוסף לסימניות
איזה קבצי AVI? שיוצרו בפריימיר? שהגיעו ממלצמה דיגיטלית? או כל קובץ
שהסיומת שלו AVI?
איזה גרסא של פרימייר?

• הוסף לסימניות
כל קבצי avi הוא מיבא אבל מעלה רק את הסאונד ואת הפריים הראשון,
הגרסה היא cs4
תודה

• הוסף לסימניות
דבר ראשון יש לבודד את הבעיה.
במדיה פלייר את מצליחה לראות את הקבצים?

• הוסף לסימניות
יש כל מיני סוגי קידודים גם ב avi חלקם פרמייר לא מזהה היטב אפשר לנסות להמיר את הקובץ בתכנת המרה חיצונית

• הוסף לסימניות
אני מצליחה לראות במדיה פלייר את הקבצים

• הוסף לסימניות
הפורמט היחיד שאני מצליחה להמיר ומצליח לעלות זה mpg וזה מוריד מאד את האיכות

• הוסף לסימניות
אזתנסי לשנות לקובץ את השם למשל S.AVI ל S.MPG

• הוסף לסימניות
למה זה הפורמט היחיד שאת מצליחה להמיר? באיזה תוכנת המרה את משתמשת?
האם במדיה פלייר הוא מאפשר לך להקפיץ את הצפיה כמה שניות קדימה? כי אם לא אז זה אומר לפעמים שהקובץ פגום.

• הוסף לסימניות
לי זה מריח, כמו תוכנה לא חוקית שמותקנת בצורה לא נכונה.
אולי זה גרסת נסיון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה