בעיה בפרמיאר

• הוסף לסימניות
כל התמונות שאני מייבא לפרמיאר מפוקסלות ולא ברורת, מה יכולה להיות הבעיה?
תודה!

• הוסף לסימניות
תבדקי בהגדרות התצוגה שהרזולוציה מקסימלית.

• הוסף לסימניות
ואיפה אני את ההגדרות של התצוגה?

• הוסף לסימניות
איזה גרסה של פרימייר יש לך?
באחד האייקונים שמתחת לחלון התצוגה ניתן להגדיר את רמת הרזולוציה
תכתבי לי את הגרסה שיש לך ואומר לך במדויק.

שימי לב- אם הבעיה היא רק בהגדרת התצוגה,
בייצוא התמונות אמורות להיות באיכות קרובה למקור.
אם ניסית לייצא ועדיין יש בעיה לא יעזור לשנות את איכות התצוגה.

• הוסף לסימניות
יש לי CS4
זה מאד מטושטש גם אחרי שאני סוגרת את הסרט זה קצת יותר טוב אבל עדיין. התמונות במקור מאד איכותיות.
אז מה עוד יכול להיות הבעיה?
ותודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
אם גם אחרי סגירת הסרט ישנה בעיה, אז זה תלוי בייצוא.

• הוסף לסימניות
ב"ה

בדרך כלל היא הנותנת עצם זה שהיא תמונה מאד איכותית ורזולוציה גבוהה זה שכשהוא בקטן מדי הוא מטושטש נסו להוריד את SCALE TO FRAME SIZE ואז תראו את התמונה גדולה מאד ולא מטושטשת
מה שצריך לעשות הוא להוריד את הרזולציה של התמונה ואז בע"ה הכל מסתדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה