בעיה בפרמייר

• הוסף לסימניות
שלום

יש לי בעיה בפרמייר

אני ערכתי קובץ גדול

כשאני פותח אותו היום כל הוידאו מופיע לי, אבל אני לא מצליח לראות אותו

מופיע לי במקום הוידאו, וידאו אדום עם כיתוב בסינית

(מצורף תמונת מסך)

יש למישהו רעיון איך לשנות את זה שאני יכול לראות את הוידאו נורמלי

תודה
דודו

קבצים מצורפים

• חח.png
    KB 383.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
פשוט מאד, הקטע וידאו לא נמצא במקום - בתיקיה שהוא הי-ה קודם.
פרימייר זוכר את האורך הגודל והמקום של הקטע וידאו. אבל אם הקטע הוזז לתיקיהב אחרת או נמחק, זה מה שרואים בתצוגה

• הוסף לסימניות
שלום

קודם כל תודה רבה

אני חושב שלא הזזתי שום דבר מהתיקיה שלו במחשב

השאלה אולי זה נובע מבעיה אחרת, ואם בכל זאת הזזתי את הקובץ איך מסדרים את הבעיה

תודה
דודו

• הוסף לסימניות
כמעט בטוח שכן.
הכי קל: לשמור את הפרויקט ולסגור. לפתוח אותו שוב. הפרימייר ישאל היכן קליפ __ ואז יש לסמן לו את הקליפ במקום בו הוא נמצא.
או שהפריימיר עוד לא סיימה לייבא את הקבצים והם בתהליך

• הוסף לסימניות
שלום

עשיתי שמירה במקום אחר, הבעיה שהוא לא מבקש ממני את המיקום של הקבצים

חוץ מזה שב-Timeline כן רואים את הסרט

ככה שאולי זה בעיה אחרת

תודה
דודו

• הוסף לסימניות
זה ממש מוזר.
בד"כ המסך הזה מופיע כאשר נאבד לו לינק-קישור לחומרים המקוריים (שינוי מיקום/שם).
אבל פה הטיימליין כן בסדר. האם המסך האדום (שדרך אגב כתוב בו MEDIA OFF-LINE בהרבה שפות) מופיע לכל אורך הסרט?

• הוסף לסימניות
לא,

זה מופיע רק בקטעים מסוימים (האחרונים)

תודה

• הוסף לסימניות
תנסה למחוק את קבצי הpreview ואת הקבצים שפרמייר יוצרת ליד קבצי המקור. התוכנה תבצע את התהליך מחדש וזה יכל לפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
האם כל הקליפים הבעייתיים לא חתוכים בעצם מאותו קליפ מקור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה