כללי בעיה בפתיחת אילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
שפתאום האילוס' לא נפתח, הוא רק נותן את ההודעה "could not complate the requesd "
operation
לוחצים אישור וזה נסגר, תמיד זה עושה את ההודעה הזו פעם אחת ואח:כ נפתח (צריך לפתוח פעמיים. אתמול עבד כרגיל, ועכשיו- איזה תקיעות...

• הוסף לסימניות
תסגור את הפוטושופ, ותנסה עוד כמה פעמים.

• הוסף לסימניות
ותקבל ע"ע בלי נדר לכתוב 40 פעם "הכי טוב אדובי".

• תודה
Reactions: RRL
  • הוסף לסימניות
סוד! אל תגלו!
הפתרון הכי יעיל וטוב....
תעברו לקורל!
הכי זריז הכי יעיל הכי אמין
(יש לי שם מניות...)

• הוסף לסימניות
או, תקנה Cs3 רשמי כמובן, זה נפתח בפחות מ5 דקות. בדוק. :)

• הוסף לסימניות
ונתנו, לדעתי האילוס' Cs3 הרבה פחות נוח לשימוש מ-cs2
ואגב שימוש בcs2/3 יש אפשרות לעשות צבע מעבר מצבע מלא לשקוף?

• הוסף לסימניות
אפשר כבר מsc2 - - -

(בעצם אולי מלפני?)

הרעיון הוא מסכה, בדיוק כמו בפוטושופ - - -

והשלבים הם - - -

1. צור ריבוע (או כל צורה אחרת)
2. צבע אותה בצבע הרצוי
3. window>transparency
4. בחלון הנ"ל כשהריבוע בחור תקליק פעמיים בצד ימין של החלון (ליד הציור של הצורה הבחורה)
נוצרה מסכה - - -
5. עכשיו צור ריבוע נוסף, מעל הצורה הקיימת
6. וצבע אותו במעבר משחור ללבן
7. כל השאר כמו פוטושופ
8. לצאת מהמסכה, תקליק פעמיים על הצורה בחלון הארנספרנסי
9. זהו - - -

• הוסף לסימניות
וכמובן אפשר לעשות זאת על תמונה, או כל אובייקט אחר.
וגם אפשר לערוך את המסכה - לשלוט בשקיפות, ע"י לחיצה על סמל המסכה.

• הוסף לסימניות
מסורבל, מסורבל מאוד, חבל.
אתם עובדים קשה מאוד.

• הוסף לסימניות
לסוגדי הקורל:
איך סוגרים בו לדפוס, אין לי שום מושג בתוכנה הזו, ק"ו לסגור בצורה נכונה ואיכותית. עם פסרים וגלישה. בואו נראה אתכם

כשאני מנסה לבד יש גם 4 אזהרות: התמונות באיכות 96 די פי אי בלבד, משהו בקשר לפונטים, יש עצמים מחוץ לאזור המוגדר להדפסה. (חי חי חי..)והרביעי אני כבר אבדוק

• הוסף לסימניות
ונתנו, פחות מ-5 דקות נפתח אצלך האילוסטרייטור?

גם לי היה פעם כזה מחשב... :)

ולכל הממליצים על 'קורל', לא אשכח את הימים בהם הייתי 'מברך' את ממציאי התוכנה על הפקודה שהייתה שם הכי שימושית "End Now"...

• הוסף לסימניות
ונתנו - - -

לספר לך על הייתרון של השקיפות באילוס'
לעומת השקיפות בקורל?

או לחסוך ממך את העוגמת נפש הזו - - -

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי לפתוח עוד אשכול ויכוח
זה האשכול היחיד שלא נגמר, רק רציתי עזרה.

• הוסף לסימניות
בלה בלה, אדרבה, אם תוכלי להוכיח לי שזה באמת יותר טוב, יותר מהר ויותר כיף לעבוד איתו, אשמח לעבר לאילוסטרייטר. אין לי מניות בקורל בינתיים.

אבל אני כמעט בטוח, שהאפשרויות של שקיפות בקורל ובעיקר המהירות הם פי 100 מאשר באילוסטרייטר.

• הוסף לסימניות
ונתנו,

הרבה טובים חשבו ש'אין על קורל'.
פשוט צריך להתרגל...

ועוד לא דיברנו על ה"דבק" של Cs - ש'כולם מכירים את כולם'...

• הוסף לסימניות
התחלתי עכשיו עם אילוסטרייטור, ומה אומר, מסורבל ומתסכל, ממש לשבור את השיניים. תקותי שעם הנסיון זה ילך יותר בקלות, או שאולי אשאר בקורל הותיק והטוב.

• הוסף לסימניות
למה צריך להתרגל למשהו פחות מהר ואטרקטיבי? עבודת המידות? :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה