בעיה בפתיחת המחשב

• הוסף לסימניות
כאשר אני פותחת את המחשב הוא נותן לי את ההערה הזאת
מה אני עושה?

מצטערת על איכות הקובץ פשוט הייתי צריכה לצלם במצלמה ולשלוח דרך מחשב אחר

קבצים מצורפים

• DSCF0047.JPG
    2.4 MB · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
לפני שזה מגיע לכאן בהתחלה יש מסך שחור אם שני אופציות וחצי דקה זמן לבחור.
תנסו לרדת עם החיצים של המקלדת לאופציה למטה וללחוץ אנטר.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל זה קורה לאחר כיבוי כפוי של המערכת או לחילופין הפסקת חשמל,

אם כן, המחשב יציג בפתיחה רשימת אפשרויות לפתיחה במצב בטוח או רגיל כאשר אם לא

תבחרי בכלום הוא יפעיל את "תיקון האיתחול".

כדי להמשיך כרגיל עלייך לבחור באפשרות Stert Windows Normaly ולהקיש ENTER

אם זה לא פותר את הבעיה או שלא נותן לך את הבחירה הנ"ל כנראה שהבעיה מהותית יותר.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;896974:
לפני שזה מגיע לכאן בהתחלה יש מסך שחור אם שני אופציות וחצי דקה זמן לבחור.
תנסו לרדת עם החיצים של המקלדת לאופציה למטה וללחוץ אנטר.

הוא לא מראה לי את המסך הזה:(

נכתב ע"י PCM;897015:
בדרך כלל זה קורה לאחר כיבוי כפוי של המערכת או לחילופין הפסקת חשמל,

אם כן, המחשב יציג בפתיחה רשימת אפשרויות לפתיחה במצב בטוח או רגיל כאשר אם לא

תבחרי בכלום הוא יפעיל את "תיקון האיתחול".

כדי להמשיך כרגיל עלייך לבחור באפשרות Stert Windows Normaly ולהקיש ENTER

אם זה לא פותר את הבעיה או שלא נותן לך את הבחירה הנ"ל כנראה שהבעיה מהותית יותר.

בהצלחה

אין לי תיקון איתחול, כאשר אני פותחת את המחשב הוא עובד רגיל עד ההערה שצילמתי:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוזי;897118:
אין לי תיקון איתחול, כאשר אני פותחת את המחשב הוא עובד רגיל עד ההערה שצילמתי:confused:

דבר ראשון שימי לב לכותרת ההודעה שמופיעה - Startup Repair שפירושו בעברית "תיקון האיתחול"

לפעמים ניתן להפעיל אותו בצורה טובה יותר דרך דיסק התקנה של ווינדוס ולפני חלון ההתקנה מופיעה אפשרות בצד ימין למטה "תקן את מחשבך

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תיצרי דיסק לשיחזור מערכת, ותשחזרי לנקודת הזמן הרצויה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם

הבעיה היתה חמורה יותר והיתה בעיה באחד הכוננים לכן שלחתי את המחשב לטכנאי מעולה והוא מסדר את המחשב....
ושוב תודה לכל העוזרים במלאכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה