בעיה בפתיחת תמונות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
200.PNG הורדתי את כל השלוש...
ממה להתחיל???

אני עדיין באמצע זה ולא נראה שיש סוף...

ושוב, ממש תודה רבה על כל העזרה!!! אין מילים!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תוך כדי ניסיתי בנתיים את הסריקה און ליין,
אך זה מתחיל ואז נותן לי כזה הודעה,
יכול להיות שזה קשור לסינון? אם כן לאיזה אתר לבקש פתיחה?
תודה רבה!!!25.PNG

• הוסף לסימניות
סוף סוף נגמר הסריקה עם הכלי הזה ואלו התוצאות (לא יודע מה זה עשה בכלל)
והפעלתי מחדש

01.PNG
02.PNG

בנתיים הסרתי את פיקאסה והתקנתי מחדש,
וכעת ב''ה אני יכול לראות תמונות!
אבל עדיין אני כשאני פותח את ריבו קופץ כזה הודעה... ומי יודע מה עוד...
זה אומר שיש עדיין בעיה???

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה מחק לך כמה נוזקות, נחמד..
אם כבר, תוריד גם malwarebytes יש ל14 יום חינם.
איך אני מריץ סריקת אנטי וירוס?
נראה לי שאין לי במחשב...
הגיע הזמן לרכוש אנטי וירוס.. תוכל לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
זה מחק לך כמה נוזקות, נחמד..
אם כבר, תוריד גם malwarebytes יש ל14 יום חינם.

הגיע הזמן לרכוש אנטי וירוס.. תוכל לפנות באישי.
תודה רבה!!
אבל למה לא פתר לי את הבעיה לגמרי???

ואגב אתה בטוח שמחק?? כי לאחר ההפעלה מחדש זה נדלק שוב וביטלתי...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העוזרים והמסעיים!!
לסיכום
הרחבות - הסרתי, התקנתי מחדש, = לא עזר
סריקה עם הכלי הזה = לא עזר
הסרת פיקאסה והתקנה מחדש = כעת יכול לפתוח תמונות
סריקה עם ESET - בוצע
מחיקת רישום בסי קלינר - בוצע

אך עדיין לא יכול לפתוח את תוכנת "ריבו" ומי יודע מה עוד...
מה יכולה להיות הבעיה???

ושוב, תודה רבה לכל העונים!

• הוסף לסימניות
נו, אז להסיר את ריבו ולהתקין מחדש
הכוונה לריבו המסיר תוכנות?
כן!
אפשר בבקשה קובץ התקנה מעודכן?

ומעכשיו בכל תוכנה שזה יקרה לי צריך להתקין מחדש???
למה זה קורה לי פתאום???

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בווינדוס 7 - התחל>לוח הבקרה>תוכנות ותוכניות>לוחצים ברשימה על revo ולוחצים על הסר
בווינדוס 10 - התחל>הגדרות>מחפשים תוכנות ותכונות>לוחצים ברשימה על revo ולוחצים על הסר

קבצים מצורפים

• revosetup.zip
    6.7 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
בווינדוס 7 - התחל>לוח הבקרה>תוכנות ותוכניות>לוחצים ברשימה על revo ולוחצים על הסר
עשיתי כפי ההוראות, לחצתי על "הסר התקנה\שנה" וקפץ לי כזה הודעה.
מה זה אומר??

ריבו.PNG

בינתיים לחצתי "אישור" ולא עשה כלום...

תודה רבה רבה על כל העזרה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני בנטפרי וממש לא מרוצה!
לדוגמא האתר קנבה: כל תמונה שאני שמה בעיצוב, ייקח לו שעות לפתוח אותה, אם בכלל, וכשסוף כל סוף זה נפתח, אני אגדיל קצת את התמונה וזה ייחסם שוב. כנל לגבי אלמנטים שאני משנה להם צבעים, בצבע מסויים זה פותח ישר, ובצבע אחר נשלח לבדיקה מחודשת.
צ'אטים: ממעל 200 לפעמים אפילו פחות משתתפים הקבוצה נחסמת. בלי אופציה לשלוח לבדיקה או משהו כזה. לפחות מה שידוע לי.
בינה מלאכותית: ואי זה פשוט מתישש.. כבר לא שווה לנסות ליצור תמונה... לגבי יצירת תמונות, מרבית האתרים לא נפתחים, ומה שכן, התמונות לא יוצאות משהו.. מה שנפתח כמובן. אני לא עוד לא מדברת על סרטונים שלא מאפשר בכלל...
גם צאט גיפיטי, פתאום באמצע השיחה או כותב לי: "נטפרי לא מרשה לי לדבר איתך על זה" או משהו בסגנון.. ודיברתי איתו בכלל על ספרים חרדיים..
אני מתלבטת אם לעבור לאתרוג, או שהבעיה הזו קיימת גם שם? והאם רימון זו אופציה בכלל? מהי רמת הסינון שם? או שיש לכם המלצות לסינונים טובים אחרים..
  • תודה
Reactions: זבנג1 //
7 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה