עזרה בעיה בצא'ט ג'ימייל בימים האחרונים

• הוסף לסימניות
לא קשור לנטפרי.
ג'ימייל מעבירים את הצ'אט לגרסא החדשה וכל הצ'אטי מפסיקים לעבוד. למי שנמצא בגרסא הישנה עדיין
נסו להתחבר מכאן

• הוסף לסימניות
באמת
לא קשור לנטפרי.
ג'ימייל מעבירים את הצ'אט לגרסא החדשה וכל הצ'אטי מפסיקים לעבוד. למי שנמצא בגרסא הישנה עדיין
נסו להתחבר מכאן
כשפותחים את הצא'ט בדף נפרד זה כן עובד שם טוב. רק במייל עצמו זה לא עובד. שומעים את ההתכתבות שמישהוא כותב אבל אנחנו לא רואים. רק מסף צ'אט לבן. איך מעבירים לגרסה החדשה?

• הוסף לסימניות
לא קשור לנטפרי.
לי זה ככה:
1660167031126.png

במחשב עם נטפרי. (כבר שבוע +)
במחשב בלי סינון נפתח רגיל

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים לא עולה לי צא'טים, רק מסך לבן . למי עוד זה קורה? [נטפרי]
לי.
אני לא נטפרי, אני חושבת שזה קשור לזה שהם מעבירים את כל הצאטים לגוגל צאט אז יש בעיות, ככה חושבת.

• הוסף לסימניות
אני ברימון
וגם לי עכשיו לא נפתח הצאטים

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יואו נכון זה באמת עבר!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה