בעיה בצ'אט קולי של ג'ימייל

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מצלמה עם מקרופון מובנה בתוכה, ומשום מה בצאט הקולי בגמייל לא שומעים אותי, למרות שאני נכנס שם להגדרות ובודק אם המקרופון עובד - והוא עובד.

איך יכול להיות שבהגדרות צאט של גמייל הוא מראה לי שהוא קולט את המקרופון, וכשאני מדבר הקווי בדיקה זזים, אבל בצאט בפועל לא שומעים אותי?

תודה רבה !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;853979:
יש לי מצלמה עם מקרופון מובנה בתוכה, ומשום מה בצאט הקולי בגמייל לא שומעים אותי, למרות שאני נכנס שם להגדרות ובודק אם המקרופון עובד - והוא עובד.

איך יכול להיות שבהגדרות צאט של גמייל הוא מראה לי שהוא קולט את המקרופון, וכשאני מדבר הקווי בדיקה זזים, אבל בצאט בפועל לא שומעים אותי?

תודה רבה !

בצ'אט או בגוגל טוק?

נסה להקליט בתם ככה, או בסקייפ, כדי שנדע אם הבעיה בצ'אט או במיקרפון

• הוסף לסימניות
לי יש את אותה בעיה גם בסקייפ וגם בצאט וכשאני בודקת בהגדרות הוא מראה ששומעים....
איך אפשר לפתור את הבעיה?

• הוסף לסימניות
הבעיה בצאט של גמייל ולא בגוגל טוק
המקרופון עצמו עובד, כשאני מפעיל אותו בלי קשר לצאט, וגם בבדיקה בהגדרות צאט של גמייל הוא מראה שהוא עובד, אבל בפועל בצאט עצמו, אני שומע ואחרים לא שומעים אותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;854347:
הבעיה בצאט של גמייל ולא בגוגל טוק
המקרופון עצמו עובד, כשאני מפעיל אותו בלי קשר לצאט, וגם בבדיקה בהגדרות צאט של גמייל הוא מראה שהוא עובד, אבל בפועל בצאט עצמו, אני שומע ואחרים לא שומעים אותי.

נסה להקליט את עצמך, ותראה בדיוק אם הבעיה בצ'אט או במחשב/מיקרפון

• הוסף לסימניות
הקלטתי וזה עובד! מה לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;854934:
הקלטתי וזה עובד! מה לעשות?

נסה להסיר את הטוק, ולהתקין אותו מחדש
ייתכן שהחסימה של נתיב מונעת את ההשמעה

• הוסף לסימניות
להסיר את התוסף של ג'ימייל?

• הוסף לסימניות
אקספלורר

• הוסף לסימניות
נסה בדפדפן אחר לראות אם הבעיה קיימת
יש דפדפנים להורדה ב"מערכת ההורדות" של נתיב (הרי אתה מנותב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה