כללי בעיה בצבעים ביצוא מקורל ל- PDF

• הוסף לסימניות
סליחה על ההתערבות, אבל בסגירה לJPG צריך להיות 0 במקום שכתוב 10.לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשקוש10;78064:
סליחה על ההתערבות, אבל בסגירה לJPG צריך להיות 0 במקום שכתוב 10.לא?
לא, אפשר להשאיר על 10 (אם הוא יעשה על 0 אכן זה אולי יהיה יותר חד, אבל הקובץ ישקל יותר מדי. ואין ממש צורך בזה בקבצי JPEG)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סאן דיי;78054:
שמתי צילום מסך עם הצבעים כאן בתחילת העמוד? !
אבל עכשיו ששינית את ההגדרות, אני רוצה לראות שוב איך זה נראה, והאם זה הסתדר לך.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שהשתנה משהו.
הנה תראה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 311.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תשחק עם ההגדרות עד שתגיע לצבעים פחות זוהרים.

• הוסף לסימניות
אז זהו, לתועלת הכלל אם מישהוא יזדקק לדבר הזה, מצאתי את הפיתרון לצבעים הזוהרים.

נכנסתי ל- Color Management שנמצא ב- tools ופשוט החלפתי כמו שרואים בצילום מסך המצורף.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 152.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אבל מה שעשית, לא נכון :(
אסור שהחיצים יהיו כמו שזה עכשיו.

• הוסף לסימניות
עד שחשבתי שהגעתי לפיתרון??

למה זה קרה לי בכלל. מה שונה הקורל שלי מהקורל של עמך בית ישראל?

טוב. אז מה כן לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סאן דיי;85482:
אתה צוחק עלי?
אתה מרגיש ככה?
תעלה צילום מסך מהצבעים איך שזה נראה עכשיו בקורל, כמו שעשית בפעם הקודמת.
ואני יגיד לך אם זה עזר לך או לא.

• הוסף לסימניות
כי כשאמרת לי את זה אז, זה לא עזר.

אבל עכשיו אולי כן?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 43.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נראה די בסדר.

• הוסף לסימניות
איזה נושא כאוב!!!!
אני התמודדתי עם כזו בעיה יותר משנתים, ואת טובי הטכנאים ניסיתי לשאול, והם בד"כ לא מכירים את קורל. זה היה קורה לי לעיתים, שהקורל הופך לצבעים זרחניים, ולא היה שיך לסגור משם קבצים לדפוס בשום אופן, כשהיה קורה לי באג עם איזה טקסט בקובץ, או עם שקיפות בגביע, והקובץ היה משתבש וסוגר את התוכנה, וגם גלגל ההצלה ששלחו ברוב אדישות לא עזר.
היתה תקופה שמרוב יאוש היתי סוגרת קבצים מקורל 9 שגם היה מותקן לי, היתי עובדת על 11 ועוברת לסגור על ה-9.
רק שזה לא היוה פתרון, כי גם התצוגה היתה גרועה!
מידי פעם הייתי מסירה את ההתקנה ומתקינה מחדש וזה היה מסתדר, אך לפעמים גם זה לא עזר, עד שהתקנתי על המחשב gost ואם זה היה קורה הייתי חוזרת איתו למצב אופטימלי.
עקבתי אז הרבה, והגעתי למסקנה שזה קרה לאחר טפול עם קבצים מסוימים.
אח"כ במחשב אחריו, הבעיה ב"ה לא התחילה.
מענין אותי אם זה באמת משחק בהגדרות, כמו שונתנו אומר, כי אני יודעת על עוד כמה שסובלים מבעיה כזו.
יש לצין שיש את מירב הסיכויים שאם תעביר קובץ קורלי זה למחשב אחר, גם את הקורל שם הוא ידפוק!!! אני אישית פגעתי אז בעוד שני מחשבים...

• הוסף לסימניות
נראה שהבעיה הסתדרה לך!
היכן בדיוק שינית את ההגדרות?
ונתנו, את הכסף לטכנאים הייתי מביאה לך, חבל. אתה גם פתרת את הבעיה, הם רק ניסו לעקוף אותה.

• הוסף לסימניות
איך השתפר המצב ניתן לראות בהודעה לקראת סוף דף 3.

אבל זה לא מושלם והאדום הוא כתום.

מה אומר ונתנו ?

• הוסף לסימניות
תודה.
אני חושבת שכעת זה המצב האופטימלי וגם האדום בסדר.
תסגור pdf ותראה

• הוסף לסימניות
ושכחתי לצין, שגם בתמיכה של קורל לא פתרו את הבעיה.
הקרדיט לונתנו, גדל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה