עזרה בעיה בצורת יונים מטרידות

• הוסף לסימניות
בסד
עוצו עצה
יונים שמקננות בקומות גבוהות יושבות על מזגנים על כבלי המזגן וגורמות ללשלשת איומה ומסוכנת לתוך מרפסת ביתי שהיא מרפסת פתוחה וכל הלכלוך והזטהמה תסלחו לי אצלי על רצפת המרפסת ממש זועה
שוקלת לבנות גגון אבל כל הלכלוך יגיע עליו מהקומות הגבוהות
מה עושיפ?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי גגון הרמטי עד לצדדים ממש.
והגיעה הישועה.
אמנם קצת מחשיך, אבל שווה.

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא גגון הרמטי אצלי זה מרפסת פטיו פתוחה לגמרי
הכוונה לגגון, שלא יקרה מצב שנניח ירד גשם אחרי 'גשם היונים':), ואז כל הג'יפה הזאת זולגת לך רטובה:eek: לתוך המרפסת מהצדדים.

אם זאת מרפסת לגמרי פתוחה, הייתי עושה גגון שהשוליים שלו גדולים בהרבה מגודל המרפסת ואז אין סיכוי שיקרה דבר כזה.
או מרזב רחב שיוביל את הכל ישירות לאנשהוא רחוק ממך.

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא גגון הרמטי אצלי זה מרפסת פטיו פתוחה לגמרי
בהמשך אנני רוצה לסגור את המרפסת צריך רשיון עיריה כמו כן ממה עשוי הגגון? הלכלוכים לא נערמים עליו?

• הוסף לסימניות
הכוונה לגגון, שלא יקרה מצב שנניח ירד גשם אחרי 'גשם היונים':), ואז כל הג'יפה הזאת זולגת לך רטובה:eek: לתוך המרפסת מהצדדים.

אם זאת מרפסת לגמרי פתוחה, הייתי עושה גגון שהשוליים שלו גדולים בהרבה מגודל המרפסת ואז אין סיכוי שיקרה דבר כזה.
או מרזב רחב שיוביל את הכל ישירות לאנשהוא רחוק ממך.
את מאוד צודקת אבל אנני יכולה לעשות גגון עם שולים כל כך רחבות צריך רשיון לא? וחוץ מזה זה יעוף לקומות התחתונות תודה על התיחסותך.

• הוסף לסימניות
בהמשך אנני רוצה לסגור את המרפסת צריך רשיון עיריה כמו כן ממה עשוי הגגון? הלכלוכים לא נערמים עליו?
לא זוכרת את שמו כרגע, שמי פרח מזכרונו...:), (ע"ע אשכול השיכחות).
צבע לבן, נראה קצת גלי(עולה יורד), לא נערם עליו בינתיים, כי הרוח מעיפה(יש קרוב אליו מנוע של מזגן שעושה יופי את העבודה).

הוא לא שקוף ממש אבל גם לא אטום לגמרי.
משהו באמצע.

• הוסף לסימניות
לא זוכרת את שמו כרגע, שמי פרח מזכרונו...:), (ע"ע אשכול השיכחות).
צבע לבן, נראה קצת גלי(עולה יורד), לא נערם עליו בינתיים, כי הרוח מעיפה(יש קרוב אליו מנוע של מזגן שעושה יופי את העבודה).

הוא לא שקוף ממש אבל גם לא אטום לגמרי.
משהו באמצע.
תודה אם תזכרי מי עשה לך ובאיזה אזור הוא נמצא אןדה לך מאוד.

• הוסף לסימניות
בסד
עוצו עצה
יונים שמקננות בקומות גבוהות יושבות על מזגנים על כבלי המזגן וגורמות ללשלשת איומה ומסוכנת לתוך מרפסת ביתי שהיא מרפסת פתוחה וכל הלכלוך והזטהמה תסלחו לי אצלי על רצפת המרפסת ממש זועה
שוקלת לבנות גגון אבל כל הלכלוך יגיע עליו מהקומות הגבוהות
מה עושיפ?
הקפצה

• הוסף לסימניות
אני קניתי רצועות עם שפיצים חדים מאד והצמדנו במקומות האהובים עליהם לעמידה וקינון

ממש אפשר לראות איך המקומות האלו ריקים מלשלשת לעומת אזורים אחרים שטרם הגענו אליהם
יש בחנויות טמבור
קצת יקר אבל שווה

• הוסף לסימניות

ממש אפשר לראות איך המקומות האלו ריקים מלשלשת לעומת אזורים אחרים שטרם הגענו אליהם
יש בחנויות טמבור
קצת יקר אבל שווה
מצטרפת.
מומלץ מאד ושווה את ההשקעה

• הוסף לסימניות
אם המקום נגיש - יש ספריי שנקרא "עופי מפה" זה ספריי דביק שמשפריצים על המקום שהיונים עומדות וזה דביק להם אז מיד מסתלקות.- מניסיון זה עוזר לחצי שנה בערך.
בהצלחה

• הוסף לסימניות

יש בחנויות טמבור
קצת יקר אבל שווה
הבעיה היא שהצואה נופלת לי למרפסת פתוחהאנני יכולה לשים שם דוקרנים.על הרצפה השכן למעלה ניסה לשים דוקרנים על המזגן אולי לא מספיק

מודה מאוד על ההתיחסות.

• הוסף לסימניות
אם המקום נגיש - יש ספריי שנקרא "עופי מפה" זה ספריי דביק שמשפריצים על המקום שהיונים עומדות וזה דביק להם אז מיד מסתלקות.- מניסיון זה עוזר לחצי שנה בערך.
בהצלחה
בסד
הבעיה שהם יושבות על המזגן ועל כבל המזגן בקומה מעלי הבאנו בן אדם שטוען ששם דבק בנתים זה לא עוזר
תודה על התגובה.

• הוסף לסימניות

יש בחנויות טמבור
קצת יקר אבל שווה
ממש תודה אני מוכנה לכל נסיון השכן שממנו מקור הבעיה שם דוקרנים אולי לא מספיק.

• הוסף לסימניות
ממש תודה אני מוכנה לכל נסיון השכן שממנו מקור הבעיה שם דוקרנים אולי לא מספיק.
אולי הוא שם את הזולים המיובאים?

מה שמוכרים בטמבור המיקצועיים יותר עולה כ-70 שקל למטר או שניים
אצלינו זו מרפסת ענקית אז לא חיפינו את כולה ,אך ממש ניכר שנהיה נקי לגמרי בכל מקום שיש את הדוקרנים- הצמדנו עם אזיקונים

• הוסף לסימניות
בהצלחה
איפה קונים? זה השם של הספריי בחנויות? כמה עולה?

• הוסף לסימניות
אולי הוא שם את הזולים המיובאים?

מה שמוכרים בטמבור המיקצועיים יותר עולה כ-70 שקל למטר או שניים
אצלינו זו מרפסת ענקית אז לא חיפינו את כולה ,אך ממש ניכר שנהיה נקי לגמרי בכל מקום שיש את הדוקרנים- הצמדנו עם אזיקונים
שלום תמי
הבעיה היא שהמקור לצואה המגעילה היא מהקומות הגבוהות אצלי המרפסת פתוחה לגמרי מרפסת פטיו חוץ מזה את כנראה שמת על המעקה אצלי הכל נופל על הרצפה.
ממש תודה הסבל לא פשוט ממש מחפשיפ פתרון בעזרת השם.

• הוסף לסימניות
הבנתי ,אבל אפשר להתקין את זה על מקומות העמידה שלהם שאצל השכנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה