בעיה בצפיה באיקון של סרטונים

• הוסף לסימניות
במעכת הישנה שלי XP הייתי יכול לראות
את התמונה הראשונה של כל הרקעים שלי
(מדובר במאות גיגה)-
ועכשיו בWIN 7
רק חצי ניתנים לראיה מקדימה - והשאר צריך ללחוץ פעמים
כדי שיפתח בתוכנת צפיה (שאכן נפתח אבל..)
וזה מפריע לקצב עבודה שצריך במקום לראות את ההתמונה הראשונה ולהחליט אם זה הרקע המתאים ואם לאו...

עוצו חכמי הפרוג...

נ.ב ניתן לציין לשבח
את או יוסלע או פפקו שהביאו פעם הסבר איך ניתן לראות גם MOV
(האם זה טוב גם ל WIN 7?)- כי חלק מMOV רואים אוטומטי...

• הוסף לסימניות
הצלחתי !

הצלחתי(נו) ע"י חבר (יאיר מרחובות)
לפתור את הבעיה של הצפיה מקדימה בקבצי וידאו.
והבקשה שלי (שלנו)
מפפקו לכתוב את המדריך כיצד לראות את קבצי ה MOV
ב WIN 7

*עדיין נשארו לי כמה קבצים "עקשניים" של MOV שלא נפתחים

• הוסף לסימניות
קבצי קוייק טיים הניתנים לצפיה הם בד"כ בעלי קידוד של photo jpeg וכל אלה שיש להם אלפא צ'אנל (שקופים) אין אפשרות לקבל צפיה מקדימה.
ד"א עם תוכנת ברידג' של אדובי ניתן לקרוא את הקבצים בצורה נוחה ברידג' די דומה לאקספלורר רק שהיא אינטרקטיבית עם התוכנות של אדובי ויש לה אפשרויות מעולות לבחירה וכו'..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה