בעיה בקבצי וידאו

• פותח הנושא אא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לאשפי הוידאו, מקווה מאד שתוכלי לסייע לי.
יש לי הסרטות ממצלמת וידאו, שעולות על המחשב בגרסה צרה. ניסיתי לשנות במובי מייקר את יחס הגובה רוחב מ- 4:3 ל- 16:9וזה לא עזר. זה לא שינה את תצוגת הסרט לרחבה, אלא רק הוסיף פסים שחורים משני הצדדים.

אודה למי שיכול להאיר את עיניי איך לעשות זאת באופן פשוט במובי מייקר WINDOWS7.

• הוסף לסימניות
בס"ד
באם מותכן לך פרמייר אוכל לכתוב הדרכה שלא אמורה להיות מסובכת

• הוסף לסימניות
בשביל פעם הבאה, תשנו את ההגדרות במצלמה, זה לא אמור להיות מסובך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ON וידיאו;714911:
בס"ד
באם מותכן לך פרמייר אוכל לכתוב הדרכה שלא אמורה להיות מסובכת

תוכלי לתת לי את ההדרכה?

בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
באם יש לך פרמייר לפתוח וליצור קובץ בגודל המתאים (בדר"כ המרובע מעולה לסרטים ומצגות פומביות וכו' בארץ יוצרים בדר"כ pal)ליצור סצנה חדשה ,לייבא את הקובץ ולהניח בטיים ליין.
בתוך חלון קונטרול אפקט ללחוץ על motion יוצר קווים ונקודות סביב הסרט ניתן ידנית לגרור עם העכבר לרוחב הסרט או להגדיר במספרים רוחב מותאם לגודל הסיצנה(כמובן לפי ההסרטה שלא יעוות.)
ולתת שמירה בתפריט fill יצוא להגדיר את סוג הקובץ גודלו והמיקום.
אני מקווה שאת מכירה את פרמייר ותוכלי להסתדר באם תרצי יותר הנחיות אשמח לעזור
בהצלחה והרבה ברכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה