בעיה בקיובייס-הקומפרסור מצדד סאונד

• הוסף לסימניות
היי לכולם!
יש לי בעיה בקיובייס.
שמתי rcompressor mono על ערוץ שירה והוא מצדד לי את הסאונד לשמאל.
למה זה קורה? מה עושים?

• הוסף לסימניות
תחליפי..
שנית, קומפרסור על ערוץ שירה מונו שמים במונו. לא בסטריאו.

• הוסף לסימניות
נכון בעיקרון
אבל יש לפעמים קומפרסורים שלא יודעים את הכלל הזה
למשל 76 של וויב תמיד אני פותח סטריאו כי במונו הוא עובד על צד אחד משום מה
תנסי מקסימום זה יפתור את הבעיה

• הוסף לסימניות
נכון.. גם 76 של וויב עושה את אותה בעיה במונו.
השאלה מה עושים. נראה לי לא הגיוני לפתור בעיה אחת בבעיה אחרת :)

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה לפתוח קומפרסור סטריאו על ערוץ מונו.

• הוסף לסימניות
מלכה הייתי בודקת למה זה קורה RCOMPRESSOR הוא קומפרסור דיגיטלי , לא אמור להיות לו שום בעיה בצידודים אני עדיין הייתי מחפשת אם יש איזושהי בעיה בהגדרות
לא נתקלתי בתופעה הזו
נתקלתי בתופעה של קומפרסור מונו על ערוץ סטריאו שמצדד
הפוך לא נתקלתי .

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה לפתוח קומפרסור סטריאו על מונו
אין בעיה
אבל אין עניין
יש עניין לפתוח מונו מכיוון שפלגין מונו סוחב חצי מכפות ה CPU של המחשב
וזה חשוב.

• הוסף לסימניות
@שמואל כהן
אצלי עלינו על הבעיה היום בזכות רות וליס,
אם אתה משתמש בקיובייס 12 בconfiguration צריך לבחור מונו! ולא סטריאו.
אחרת זה יפתח את הערוץ כערוץ סטריאו.

בנוסף,
לאחר הפתיחה ניתן לראות ע"ג הערוץ עצמו אם הוא מונו או סטריאו
בערוץ עצמו יש עיגולים קטנים. עיגול אחד זה מונו שתי עיגולים שניראים כמו 8 לרוחב אומר שהערוץ סטריאו.
ובמצב כזה יש בעיות של צידוד כששמים מכשירים מונו.

• הוסף לסימניות
מלכה הייתי בודקת למה זה קורה RCOMPRESSOR הוא קומפרסור דיגיטלי , לא אמור להיות לו שום בעיה בצידודים אני עדיין הייתי מחפשת אם יש איזושהי בעיה בהגדרות
לא נתקלתי בתופעה הזו
נתקלתי בתופעה של קומפרסור מונו על ערוץ סטריאו שמצדד
הפוך לא נתקלתי .
אגב זה מה שעניתי פה ...
עכשיו רואה את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה