חומרה בעיה בקליטת העט בלוח ציור דיגיטלי

• הוסף לסימניות
יש לי לוח XP-PEN דגם ארטיסט 22, כבר המון שנים,
אבל עכשיו- העט משתולל לי בצורה שלא מאפשרת לי לעבוד כלל,
הלוח קולט אותו מרחוק, ומצד שני- הוא לא מגיב כשאני נוגעת איתו בלוח.
לא הועילו עשרות נסיונות של התקנת דרייברים-
גם מה שהורדתי מהאתר, וגם מה שתמיד התקנתי,
נסיון החלפת עטים, החלפת כבל, ניתוק והפעלות מחדש,
התייעצות עם טכנאים (אף אחד לא מבין בתחום).
הבעיה קיימת בכל התוכנות, וגם בלי הפעלה של תוכנה מסויימת.

חשבתי שאולי קשור לעדכוני וינדוס (יש לי וינדוס 11)
אבל לא ראיתי שהיה עדכון חדש לאחרונה.

יש אולי רעיון נוסף שאוכל לנסות?
דחוף לי ביותר!
תודה רבה מראש לעונים!

• הוסף לסימניות
עט חדש מהדגם המתאים ללוח שלי אינו זמין יותר לקניה,
אבל לקחתי 2 עטים מציירת אחרת
והבעיה לא נפתרה

• הוסף לסימניות
אז אין לי מושג... אצלי פשוט זאת הייתה הבעיה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה!

• הוסף לסימניות
יש אולי רעיון נוסף שאוכל לנסות?
אני לא מתמצא בציוד שלך ספציפי,
אבל בדקת מיקום עבודה שונה פיזית?

יכול להיות שהחיבור מושפע מהפרעה תדרית כלשהי, החל מכבל חשמל שעובר סמוך ועד מיקרוגל או משבש תדרים.
שוב, איני מתמצא בציוד הזה - אבל ההפרעות הנ''ל הופיעו בציודים אחרים (כדוגמת מקלדת ועכבר אלחוטיים שהופרעו מלחצן פתיחת דלת אוטומטית וכו')

• הוסף לסימניות
תודה על הרעיון
אבל לא היה שום שינוי במיקום
המחשב (נייח) נמצא בחדר צדדי
ללא שום מכשירים שונים,
אני עובדת שם שנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה