כללי בעיה בריווח שורות באינדזיין

• פותח הנושא mc
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לא מכירה את אינדזיין כ"כ טוב.
והתעוררה לי בעיה תוך כדי עבודה, אולי תוכלו לעזור:
אני מקלידה פיסקה קטנה, ומעונינת להגדיל את הריווח בין השורות משום מה זה מרווח הרבה יותר ממה שאני רוצה. אין הבדל בין ריווח של 13, 14 או אפילו 24
למה זה קורה?
מה שמוזר, שכשאני מזיזה את הפסקה מחוץ לעמוד הריווח קטן בחזרה!

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהוא מסומן על קווי בסיס.
תבדקי במאפייני פיסקה בסרגל העליון בצד ימין, יש שם איקון של קווים:
שני טורים מקבילים
ושני טורים שאינם מקבילים.
לחצי על אלו שאינם מקבילים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, זה עזר.
אפשר הסבר קצר?

• הוסף לסימניות
אולי מישהו מוכן להסביר את ההבדל בין שתי האופציות?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
תעשי כאן חיפוש, 'קוי רשת' - דיברו על הנושא לא מזמן.
יש אופציה ליצור רשת של קווי בסיס למסמך, שכל השורות שיהיו במסמך ייצמדו אליהם. אם בוחרים באופציה הזו, אי אפשר ליצור ריווח שורות ככל שרוצים, אלא השורות ייצמדו תמיד לקווי הבסיס. משתמשים באופציה הזו כדי ליצור מסמך בו השורות יעמדו בקווים ישרים וסימטריים בכל העמודים והטורים.

• הוסף לסימניות
ריווח בין שורות

זה דומה ללכתוב על דף שיש בו שורות, ואז אם את רוצה לעשות רווח בין השורות, תדלגי שורה, או שתיים, אבל תמיד תהיה כפופה למיקום השורות שמצויירות על הדף הריק. לעומת מצב בו את כותבת על דף ריק, ואז את יכולה לשלוט בדיוק על מרחק השורות שאת רוצה לשים במכתב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה