בעיה ברמקולים של המחשב

• הוסף לסימניות
שאני מכניסה את החיבור לצד הקידמי של המחשב, אז המוזיקה עובדת מצויין אבל כשהחיבור הוא בצד האחורי של המחשב אז ממש אני שומעת את הכל מעוות... (רק מקהלה, וליווי וקול ב' וכדו')
הקטע, שהחיבור הוא מקדימה אז המגעים לא תקינים אז אני חייבת את החיבור האחורי תקין....

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אם את שומעת רק חצי סאונד מאחורה, ככל הנראה ששם המגעים הם לא תקינים.
אם בחיבור מקדימה את שומעת הכל מצויין, מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
את לא מכניסה את הבננה עד הסוף,
במידה והבננה עד הסוף ועדין יש לא שומעים טוב אז הבעיה בחיבור שבלוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim6130;1123123:
אם בחיבור מקדימה את שומעת הכל מצויין, מה הבעיה?

הבעיה כפי שכתבתי, שהמגעים מקדימה נורא חלשים, ורק בכיוון מאוד מסוים הרמקולים עובדים. לכן אני צריכה לשים את הרמקולים מאחורה, ושם אני מבינה שכנראה גם המגעים לא בסדר...
מה בכל אופן ניתן לעשות כדי לסדר מגעים של המחשב??

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק שאכן מדובר במגעים.
ניתן לראות יש חיבורים שיש בהם פתחים ללחיצת הפינים לכיוון המרכז מחוץ לחיבור (בתוך המחשב) אם לא ניתן לנסות עם מחט להגביה מעט את הפינים.

• הוסף לסימניות
אל תתעסקי עם זה אם את לא מבינה, בטוח יש לך איזה שכן / קרוב משפחה שמבין בזה - זה לא בשמיים.
תקראי למישהו שמבין, יפתח שנייה אחת את המארז, קצת איזולירבנד ומלחם ואת מסודרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה