בעיה בשחזור מערכת הפעלה במחשב נייד

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד של ASUS, ויש בו אופציה לשחזור של מערכת ההפעלה מתוך מחיצה נסתרת בתוך הדיסק קשיח של המחשב.
פעם כבר עשיתי את זה, וזה עבד. כעת זה מתחיל לעבוד, ובסוף נותן לי הודעת שגיאה: ERORR.

ניסיתי לעשות אתחול דרך הדיסק און קי (שיניתי את סדר הבוט בביוס), אבל זה לא עושה כלום. זה כל הזמן חוזר שוב ומתחיל את תהליך השחזור מהדיסק הקשיח, ושוב נתקע.

יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי. זה פשוט מסך לבן גדול, וכתוב עליו באדום 'ERORR

יש למעלה פס כחול (כמו בכל חלונות ווינדוס), וכתוב עליו איזה שם של תהליך.

תודה!

• הוסף לסימניות
איזה תהליך?
אולי תצלם ותעלה?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_3257.JPG
    KB 607.5 · צפיות: 6
  • IMG_3259.JPG
    KB 669.5 · צפיות: 6
  • IMG_3260.JPG
    1 MB · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נסה להשיג כונן USB חיצוני. על אף שאני לא בטוח שיעזור דיסק.

• הוסף לסימניות
טוב, הבעיה הייתה שפשוט שמתי את הקבצים של מערכת ההפעלה על הדיסק און קי, ולא הגדרתי לו שיהיה דיסק אתחול.
השתמשתי בתוכנה הזאת, להפוך את הדיסק און קי לדיסק אתחול:
https://rufus.akeo.ie/
ואז הכל הסתדר כמו שצריך.

על הדרך, הכרתי את הדיסק שמכיל אוסף של כלים מכל הסוגים עבור טכנאים, ממש נהנתי ממנו.
בטח זה מוכר מאוד לטכנאים, אבל לי זה לא היה מוכר.
http://www.hirensbootcd.org/download/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה