בעיה בשרת DNS בהתחברות לאינטרנט

• הוסף לסימניות
בוקר טוב...
בימים האחרונים, אני נתקלת בבעיה בחיבור לאינטרנט. מדי פעם (וזה קורא לעיתים קרובות מאוד) החיבור נתקל בבעיה, בפתרון בעיות כתוב שזה תקלה ב DNS.
יש לי נטפרי, RL (שישוב על ספק בזק) והחיבור הוא דרך WIFI (כמובן ה WIFI חוסם רשתות אחרות מעבר לשלי)
אודה למי שיוכל לעזור לי בעניין, לפחות לומר לי למי שייך לפנות במקרה של תקלה זו (לנטפרי, RL, בזק, או אם יש לכם עצות לתיקון ידני... )
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי בזה בימים האחרונים, לדעתי קשור לבזק.
תשנו בהגדרות רשת את ה-DNS ל- 8.8.8.8

• הוסף לסימניות
תודה!
איפה אני אמורה לשנות? אפשר הסבר? (ווינדוס 10)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
מקווה שאכן זה יפתור לי את הבעיה..

• הוסף לסימניות
לצערי, הפתרון עם ה DNS שמופיע במדריך לא עזר.

• הוסף לסימניות
לא פעלתם לפי ההוראות...
תיאור: שרת הdns לא מוגדר בצורה תקינה במחשב עצמו או בראוטר.

פיתרון: לשנות במחשב את השרת DNS לשרת הDNS הציבורי של גוגל 8.8.8.8 - 8.8.4.4, מצורף קובץ שמבצע את הפעולה ומוחק את מטמון הDNS

לחצו כאן להורדת הקובץ,שימו לב! צריך לשנות את הסיומת מ doc ל lnk אחרת הקובץ לא יפעל את פעולתו

אם בכל זאת ממשיכה השגיאה יש לשנות את שרת הDNS בראוטר, או לפנות לספק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;n5049457:
לא פעלתם לפי ההוראות...
תיאור: שרת הdns לא מוגדר בצורה תקינה במחשב עצמו או בראוטר.

פיתרון: לשנות במחשב את השרת DNS לשרת הDNS הציבורי של גוגל 8.8.8.8 - 8.8.4.4, מצורף קובץ שמבצע את הפעולה ומוחק את מטמון הDNS

לחצו כאן להורדת הקובץ,שימו לב! צריך לשנות את הסיומת מ doc ל lnk אחרת הקובץ לא יפעל את פעולתו

עד כאן עשיתי- אבל זה לא עזר :(
אם בכל זאת ממשיכה השגיאה יש לשנות את שרת הDNS בראוטר, או לפנות לספק. שינוי DNS בראוטר? מה אני אמורה לעשות?
סליחה ותודה רבה...

• הוסף לסימניות
מרגע לרגע זה ניהיה יותר גרוע! כל כמה דקות בודדות אין לי גישה לרשת!
למי עלי לפנות?!!!!

• הוסף לסימניות
תפנו לספק, תנסו גם לנטרל את אנטי וירוס ולראות האם זה משתפר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה