?תוכנה לסינון אתרים
זה כרטיס צד אחד או הלוך חזור?מעניין לעניין שלא מאותו עניין
היום ערכתי קובץ פקודה לעבור למצב בטוח
אני ממש לא יודע להתעסק עם כתיבת פקודות כך שאני מאמין שיש כאן הרבה שיכלו לערוך קובץ יותר טוב, אבל עשיתי את זה בשבילי ולי זה מספיק
נחמדמעניין לעניין שלא מאותו עניין
אני ממש לא יודע להתעסק עם כתיבת פקודות כך שאני מאמין שיש כאן הרבה שיכלו לערוך קובץ יותר טוב, אבל עשיתי את זה בשבילי ולי זה מספיק
קיצור דרך למי שמתשמש הרבה במצב בטוחנחמד
אבל מה רע msconfig
הלוך חזורזה כרטיס צד אחד או הלוך חזור?![]()
יש לך עניין לעבוד עם זה במצב בטוח או שאתה בעצם רוצה לחסום את הפירצה?שלום לכולם! התקנתי תוכנה לסינון אתרים התוכנה עובדת טוב עם המחשב אבל כשעולים במצב בטוח עם אינטרנט התוכנה מתבטלת !! יש איך לגרום שהתוכנה תעבוד במצב בטוח כמו שהיא עובדת בלי מצב בטוח?
האם זה למצב בטוח עם אינטרנט או לא?ערכתי קובץ פקודה לעבור למצב בטוח
לפי הטקסט שראיתי בפנים, כשאתה פותח את הקובץ הוא נותן לך 3 אפשריות:האם זה למצב בטוח עם אינטרנט או לא?
רוצה לחסוםיש לך עניין לעבוד עם זה במצב בטוח או שאתה בעצם רוצה לחסום את הפירצה?
משום מה זה מזוהה על ידי חלק מהאנטי וירוסים כטרוייאן ראה כאן בניגוד למה שבעז"ה יצרתיובנוסף יש את התוכנה למצב בטוח של ירון
ועכשיו כבר יש לך מושגשאין לי מושג בשורת הפקודה
אהבתי מאוד את הסקריפט, אז עבדתי עליו שיניתי קצת והוספתי קצתמעניין לעניין שלא מאותו עניין
כלומר? שבהפעלה שלו מיד המחשב עובר למצב בטוח?אהבתי מאוד את הסקריפט, אז עבדתי עליו שיניתי קצת והוספתי קצת
שיניתי אותו למצב בטוח פעם אחת בלבד (בצורה אוטומטית) ע"פ קוד של @eliko2411
ולא שכחתי לסרוק כמובן בוירוס טוטאל כאן![]()
לא יותר פשוט F8?שיניתי אותו למצב בטוח פעם אחת בלבד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים