- הוסף לסימניות
הקובץ הפתוח שצירפתי קודם לא מתאים?
זה כן פותר הבעיה...אוקיי זה נפתח ולחצתי על מה שהיה מסומן
ועדיין לא נפתרה הבעיה![]()
זה לא פותר לצעריזה כן פותר הבעיה...
איך אני מגיעה לאופציה הזו?PARAGRAPH COMPOSER ולא WORLD READY PARAGRAPH COMPOSER
אני פותח אותו אצלי הכל תקין
ניסיתי אצלי וקבלתי הודעה שלגופן שבחרתי חסרים הגליפיםהנה מעלה קובץ idml
@rubi אשמח אם אפשר להסתכל
על זה מקווה שייפתח
תודה.
כנראה במחשב אצלך אין בעיהניסיתי אצלי וקבלתי הודעה שלגופן שבחרתי חסרים הגליפים
החלפתי לגופן אחר והסתדר
rubi ו שמואל שניידר תודה רבה על העזרה
עדיין לא נפתרה הבעיה אם יהיה למישהו רעיון
או לעוד...
אשמח לדעת.![]()
כשפתחתי את המסמך שלךבשביל לבדוק אם זה בעיה ברמה של קובץ או הגדרת תוכנה
ננסה משהו הפוך
קחו קובץ שנוצר אצלי
ותנסו עליו
כמו"כ תנסו לפתוח תיבת טקסט חדשה על המסמך שלי
תנסי כשאין אף מסמך פתוח באינדזיין לבחור פונט אחר כדי שהוא יהיה מוגדר כברירת מחדל?????מקפיצה שוב
הבעיה עדיין לא נפתרה![]()
זה מוגדר לי על עברית ובכ"ז כשאני פותחת תיבת טקסט מופיע ככה:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים