בעיה בתכנון תאורה לחדר שינה

• הוסף לסימניות
אני מתכננת עכשיו את חדר השינה שלי - בדירה חדשה מקבלן,
ומתלבטת מה לעשות עם המתגים שליד המיטות -
אני צריכה שיהיה ליד כל מיטה מתג לתאורה הכללית בחדר, מנורת לילה - מהקיר או מהתקרה, + מתג בשבילה, ושקע.
הייתי ממקמת את זה בפשטות ליד כל מיטה - מעל השידה,
הבעיה היא כאשר המיטות מופרדות - השידה הימנית עוברת להיות בין המיטות, ויוצא שהמנורה נמצאת מעל הראש,
והמתגים נמצאים מאחורי הראש ויכולים להילחץ בטעות.
השאלה היא -
האם יש גובה מומלץ לתליית המנורה - שלא יהיה מידי גבוה ולא יתקע בראש - גם בישיבה על המיטה?
ובקשר למתגים- זה יפה לשים מתגים בגובה גבוה? או שיש פתרון אחר?

מה עושים?
תודה גדולה מאד מראש לכל העונים!!
חדר שינה.jpg

• הוסף לסימניות
לגבי המנורה מעל המיטות בתקרה-עושים פשוט צמוד תקרה ולא מסתבכים ע מנורה שעלולה להיתקע בפרצוף...
לגבי השקעים-אפשר למקם בשני הקירות המקבילים בצידי המיטות-כך אין בעיה
או לחילופין למקם גבוה מעל לגובה ראש המיטה(רואים בתכנית שיש חלון -משני צידי החלון מעל לגובה 105) כך שאין סיכוי שיתקע בטעות בראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה