כללי בעיה בתצוגה

• הוסף לסימניות
יש לי אינדיזיין2017CC והוא נפתח לי בתצוגה מאד גדולה (צרפתי צילומי מסך לעומת CS6)
הגיע אלי טכנאי והתקין לי שוב וזה לא עזר
מה עוד אפשר לעשות?
לכידה1.JPG
לכידה1.JPG

קבצים מצורפים

• לכידה2.JPG
    לכידה2.JPG
    KB 184 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
כך גם אצלי, אין פתרון של אדובי, זה קורה כשמתקינים כל תוכנה בנפרד... ...
מה שכן, אפשר אולי לסדר את זה דרך לוח הבקרה > נוחות גישה > מרכז נוחות הגישה > הפוך תצוגת המחשב לנוחה יותר > שנה את הגודל של טקסט וסמלים - שם אפשר לשחק עם ההגדרות, כמובן בזהירות, ולרענן את המחשב ואז זה משתנה. בווינדוס 10 זה מפנה אותך להגדרות המעצבנות שלו. אבל בווינדוס 7 זה נראה לי עובד רגיל.
פתרון נוסף. בצד ימין של כל חלון למעלה אפשר להגדיר איזה חלוניות הוא מציג, אני הורדתי את החלוניות הלא רלוונטיות בשבילי ואז 'נכנסו' החלוניות האחרות במקומם.
עד כאן פתרונות חלם...

• הוסף לסימניות
באחד מהעדכונים האחרונים הגדילו את האייקונים ורווחים של התוכנה. למי שיש מסך קטן אין מקום לכל הפרטים לשבת בשורה אחת.
פיתרון אפשרי אם לא משתמשים בכפתור Publish Online אפשר להסיר אותו Ctrl+K Publish Online ולשים שם וי ואז יהיה מקום לכל הפרטים שעל הסרגל בשורה אחת.

• הוסף לסימניות
יש לי גם אותו בעיה...

• הוסף לסימניות
נסתי את כל האפשרויות ולא עוזר שום דבר
זה נשאר בתצוגה גדולה
העינין הוא שגם החלון שנפתח בתחילה נפתח בתצוגה כזאת
ז"א שכל התוכנה גדולה מאד
נראה לי שזה יותר קשור להגדרות אחרות (של התוכנה בכלליות)
אם יש עוד אופציות אשמח לשמוע

המסך שלי בכלל לא קטן וכן התוכנה גם נפתחת מאד לאט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה