Mac בעיה בתצוגת נושאים חדשים בפרוג - התחברות ממאק בוק

• הוסף לסימניות
אני מתחברת מחשב מאק , ואני לא רואה אלו נושאים קראתי ואלו לא.
כל הנושאים מוצגים כנקראו.
בהתחברות ממחשב רגיל אין לי את הבעיה הזו.
מה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
אם איזה דפדפן?

• הוסף לסימניות
@אוריתפ
@ניהול האתר
נתקלתם בבעיה הזו? יש לה פתרון?
לא נתקלתי בבעיה הזאת, וגם לצערי אין לי דרך לבדוק...
זה ממש לא צריך להיות ככה, ואני חושבת שאולי העניין הוא שהדפדפן שלך רגיש יותר מדפדפנים אחרים ומציג את האשכולות השונים עם הבדל דק (אך קיים!) בין האשכולות שנקראו לאלה שלא נקראו...

מה את רואה בעמוד "מה חדש"?

זה חדש אצלך?
קורה גם ממחשב אחר?
נסי לשאול משתמשים אחרים שמשתמשים במאק.

• הוסף לסימניות
מוזר, כי אני עם מאק ואין לי את הבעיה הזו,
אצלי רואים ממש הבדל בין הנושאים שנקראו לאלו שלא.

• הוסף לסימניות
ככה זה נראה אצלי

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2022-07-24 at 20.26.31.png
    Screen Shot 2022-07-24 at 20.26.31.png
    KB 99 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
1658683842431.png
ככה אצלי, אולי זה נראה לי טבעי כי לאישבתי הרבה זמן על מחשב אחר

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לעשות ריקון מטמון וטעינה קשיחה
F12 > לחיצה ימנית על אייקון הטעינה מחדש של הדפדפן > ריקון מטמון וטעינה מחדש קשיחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה