התייעצות בעיה בתשלום בTEMU

• הוסף לסימניות
האם מישהו נתקל בכזו הודעה כשניסה לשלם בTEMU???
אני ניסיתי כבר 3 כרטיסי אשראי שונים.
בצאט הם כותבים לי: "בדקתי את זה בשבילך ורוצה לברר לך שהמערכת שלנו זיהתה חריגות מסוימות בחשבון שלך. כדי להגן על האינטרסים שלך, אין באפשרותנו לתמוך באופן זמני בהזמנות מחשבון זה."

בכמה חשבונות שונים בTEMU הכל אותו בעיה.
אשמח מאוד בדחיפות לפיתרון.
תודה רבה
1736729286328.png

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם בפייפאל ואותו בעיה.
כאילו נחסם החשבון, אבל זה בעוד חשבונות.
ואולי זה בעיה בIP???

• הוסף לסימניות
שמעתי ממישהיא שהאשראים שלה לא עוברים בטמו
ודווקא בטמו

יצא שמועות שהם לא אמינים , אולי לכן .
כרטיס 3421 הוא שלי , לכן הוא לא מסכים

• הוסף לסימניות
שמעתי ממישהיא שהאשראים שלה לא עוברים בטמו
ודווקא בטמו

יצא שמועות שהם לא אמינים , אולי לכן .
לא קשור בכלל.
הם אמינים מאוד באתר ורק באפליקציה יש בעיות.
כל החשבונות שלי עד היום עבדו כרגיל, ולחברים זה ממשיך כרגיל.
האם יש מישהו שזה קרה לו??????????
כרטיס 3421 הוא שלי , לכן הוא לא מסכים
לא הבנתי מה כתבת כאן.

• הוסף לסימניות
הסתדרת עם הבעיה? נתקלתי בה גם
3 כרטיסים שונים וכולם לא עוברים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה