בעיה ב-DPP

• פותח הנושא tzivi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מנסה עכשיו לפתוח תיקיית תמונות ב-DPP והוא לא נותן לי הוא כותב שאין לי מספיק מקום בזיכרון

מה זה אומר???
אף פעם לא כתב לי ככה

ומקודם סוף סוף חלק מהתמונות כן הופיעו לי אבל לייצא זה לא נתן לי כי כתב לי גם שוב שאין מקום בזיכרון

המחשב מעולה עם המון מקום בזיכרון
אין לי מושג על איזה זיכרון הוא כותב

אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
גם בכונן של התוכנות (C) יש מלא מקום?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו

• הוסף לסימניות
תפני בהודעה פרטית לניק פופקו או פרסומון.

• הוסף לסימניות
היית מסיר ומתקין מחדש. או לחילופין מעדכן כבר לגירסא האחרונה מאתר קנון.

• הוסף לסימניות
הגלים תודה
ממש חיכיתי שתגיב כי תכלס אתה מבין בזה

• הוסף לסימניות
וזה עזר לפחות?

אני נתקלתי בתופעה דומה רק שניסיתי לפוח תיקיה מאוד מאוד כבדה (של כמה אלפי תמונות) ובשלב מסוים הזכרון קרס. אבל אחרי סגירה ופתיחה מחדש זה עבד.

• הוסף לסימניות
עוד לא התקנתי מחדש את התוכנה
אבל סתם לסגור את התוכנה ולפתוח זה לא עוזר לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה